Ασκήσεις Επιμήκυνσης Πέους

ασκήσεις επιμήκυνσης πέους

Τι είναι οι Ασκήσεις Επιμήκυνσης Πέους;

Σήμερα υπάρχουν διάφοροι τρόποι για επιμήκυνση του πέους. Οι πιο ευρέως γνωστοί είναι τα χάπια, οι επιμηκυντές και τα λιπαντικά που βελτιώνουν την κυκλοφορία στο πέος, επεκτείνοντας τις φλέβες και τις αρτηρίες στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Η κάθε μία μέθοδος έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της.
Ωστόσο, μια φυσική μέθοδος για την αύξηση του μήκους και του πάχους του πέους σας γίνεται τώρα τελευταία γνωστή στο διαδίκτυο. Είναι οι ασκήσεις επιμήκυνσης πέους NaturPenis και είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση από τα χάπια και τα λιπαντικά που έχουν κερδίσει την περισσότερη προσοχή από τους ανθρώπους που επιδιώκουν να αυξήσουν το μέγεθος του πέους τους.
Για να το θέσουμε απλά, οι ασκήσεις επιμήκυνσης πέους είναι αυτές οι ασκήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να μεγαλώσουν το πέος. Αυτές οι ασκήσεις μπορούν να επικεντρωθούν στην ενίσχυση των υποστηρικτικών, σκελετικών μυών του πέους, όπως αυτές του πυελικού εδάφους, ή στη διάταση και την αύξηση του ιστού του ίδιου του πέους, ωθώντας το να δημιουργήσει νέα κύτταρα ιστών. Ακριβώς όπως και οι ασκήσεις για άλλα μέρη του σώματός σας, οι ασκήσεις πέους χτίζουν ισχυρότερο μυϊκό ιστό και ενθαρρύνουν το σχηματισμό νέων κυττάρων ιστών, αυξάνοντας την μάζα του ιστού.
Οι πεϊκές ασκήσεις – ασκήσεις πέους μπορούν να κυμαίνονται από μία βασική άσκηση έως ένα προχωρημένο προπονητικό πρόγραμμα, που αποτελείται από πολλαπλές ασκήσεις. Ακριβώς όπως και στην προπόνηση με βάρη, οι αρχάριοι δεν πρέπει ποτέ να ξεκινούν κάνοντας προηγμένες ασκήσεις πέους. Ξεκινώντας με τα βασικά σε ασκήσεις πέους και συνεχώς προσθέτοντας χρόνο στην καθημερινή άσκηση του πέους σας, μπορείτε κι εσείς να επωφεληθείτε από τις δοκιμασμένες στο χρόνο τεχνικές που οδήγησαν χιλιάδες άνδρες στο να αναπτύξουν πιο σκληρά, μακρύτερα, παχύτερα, υγιέστερα και ισχυρότερα πέη.

Ασκήσεις για Φυσική Μεγέθυνση Πέους

Νομίζετε πως το να έχετε ένα μεγαλύτερο πέος θα σας οδηγήσει σε μια καλύτερη σεξουαλική ζωή και περισσότερη αυτοπεποίθηση; ΝΑΙ , είστε απόλυτα σωστοί! Διαβάστε προσεκτικά, γιατί θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε μερικές από τις καλύτερες Ασκήσεις Επιμήκυνσης Πέους που θα κάνουν τη στύση σας μεγαλύτερη, ισχυρότερη και πιο ικανοποιητική. Τόσο απλό!
Υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι για να αυξηθεί το πέος σου που λειτουργούν στ’αλήθεια; ΝΑΙ- υπάρχουν. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να τους κάνετε στο σπίτι μόνο με τα χέρια σας!


Για αγορές από Ελλάδα Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE20 για έκπτωση 20% Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το καλύτερο Πρόγραμμα Ασκήσεων για Επιμήκυνση Πέους


Πώς δουλεύουν οι Ασκήσεις Επιμήκυνσης Πέους NaturPenis;

Οι ασκήσεις επιμήκυνσης πέους NaturPenis χρησιμοποιούν την ίδια βασική προσέγγιση όπως τα χάπια, οι κρέμες, και οι επιμηκυντές, αυξάνουν τη ροή του αίματος στο πέος. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι ασκήσεις είναι 100% φυσικές, χωρίς την ανάγκη να αγοράσει κάποιος χάπια ή επιμηκυντές πέους. Στην πραγματικότητα, είναι μια άσκηση, που γυμνάζει το πέος.
Οι ασκήσεις επιμήκυνσης πέους αναγκάζουν το αίμα να μεταφερθεί στην άκρη του πέους σας, χρησιμοποιώντας απαλές πιέσεις για σύντομο χρονικό διάστημα. Όπως κάθε άσκηση, έτσι και οι ασκήσεις επιμήκυνσης πέους θα πρέπει να γίνονται συστηματικά για να έχουμε σημαντικά αποτελέσματα καθώς και με τον σωστό τρόπο. Για παράδειγμα, αν πηγαίνετε γυμναστήριο μία φορά το μήνα και δεν κάνετε σωστά τις ασκήσεις, είναι σίγουρο ότι δεν θα δείτε αποτελέσματα και με κίνδυνο τραυματίσετε τους μύες σας.
Υπάρχουν διάφορες ασκήσεις επιμήκυνσης πέους. Στις περισσότερες θα χρησιμοποιήσετε τον αντίχειρα και το δείκτη σας για να σχηματίσετε έναν κύκλο. Στη συνέχεια, πιέστε με μια μέτρια ποσότητα πίεσης (μην το παρακάνετε!) Και μετακινήστε τον κύκλο προς τα πάνω προς την άκρη του πέους σας. Επαναλάβετε αυτή τη βασική διαδικασία για μεταξύ 5 και 20 λεπτά κάθε ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα.
Αυτή είναι μια βασική άσκηση από τις δεκάδες που υπάρχουν. Φαίνεται και ακούγεται παρόμοια με τον αυνανισμό, δεν διαφέρει πολύ.
Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να μην τραυματίσετε το πέος σας και να πάρετε το μεγαλύτερο αποτέλεσμα στο λιγότερο χρονικό διάστημα. Να θυμάστε ότι, όπως κάθε μυς, χρειάζεται χρόνος και τεχνική για να αναπτυχθεί έτσι και το πέος.
Για να κάνετε τις ασκήσεις επιμήκυνσης πέους NaturPenis θα πρέπει να προετοιμάσετε σωστά το πέος σας. Πρέπει να αλείψετε λιπαντικό ή τζελ, όπως το Provirilia ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γνωστό σε όλους μας Baby Oil (λάδι για μωρά).
Άλλοι συνιστούν το τύλιγμα του πέους σας σε μια ζεστή πετσέτα πριν και μετά τις ασκήσεις επιμήκυνσης πέους, μια τεχνική που όπως υποστηρίζουν αρκετοί δίνει καλύτερα αποτελέσματα και θεραπεύει το δέρμα από την τριβή.

Λίγα λόγια για τις Ασκήσεις Επιμήκυνσης Πέους

Το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα αποτελείται από το πέος, τους όρχεις, τις σπερματοδόχους κύστες και τον αδένα του προστάτη. Το Πέος αποτελείται από ένα σπογγώδες σώμα που είναι υπεύθυνο για την ικανότητα της δημιουργίας μιας στύσης και υπάρχει ένα κανάλι μέσα που ονομάζεται “ουρήθρα,” όπου μεταφέρει τα ούρα έξω από το σώμα, καθώς και το σπέρμα.
Το μέσο μήκος ενός χαλαρού πέους είναι 11 εκατοστά. Μια ανασκόπηση διαφόρων μελετών βρήκε πως το μέσο χαλαρό μήκος είναι 11-12 cm.
Το μέσο μήκος του πέους σε στύση είναι 18-19 εκατοστά και η περιφέρεια είναι 14-16 εκατοστά και αυτό έδειξε μια ανασκόπηση που δημοσιεύθηκε στο τεύχος της BJU International το 2007.
Πολυάριθμες ασκήσεις μπορούν να γίνουν για να αυξηθεί το μέγεθος του πέους και οι ασκήσεις αυτές έδειξαν 100% πλήρη αλλαγή του μεγέθους του πέους. Αλλά αυτό το αποτέλεσμα δεν μπορεί να επιτευχθεί εκτός κι αν οι ασκήσεις γίνονται πέντε ημέρες την εβδομάδα για τουλάχιστον 4 μήνες.
Μετά από δύο έως τρεις εβδομάδες από την έναρξη των ασκήσεων, θα παρατηρήσετε μια αύξηση του μεγέθους του πέους και αύξηση σε κατάσταση χαλάρωσης. 2 ίντσες (5 cm) σε σύγκριση με τρεις ίντσες σε κατάσταση στύσης και όταν συνεχίσετε με τις ασκήσεις μεγέθυνσης πέους, θα παρατηρήσετε μια πραγματική αλλαγή στο μέγεθος του πέους μετά από 6 μήνες.
Αυτές οι ασκήσεις θα πρέπει να εφαρμόζονται 5 ημέρες κάθε εβδομάδα με ρυθμό μία ώρα κάθε μέρα παίρνοντας δύο ημέρες ανάπαυσης είτε συνεχόμενα ή ξεχωριστά και αυτή η περίοδος ανάπαυσης είναι σημαντική για τα κύτταρα ώστε να επουλωθούν και να αναγεννηθούν.

Τα Βασικά για τις Ασκήσεις Επιμήκυνσης Πέους

Γυμναστική Πέους – Οι ασκήσεις πέους ασκούν το πέος – κυριολεκτικά. Ακριβώς όπως και οι άλλες ασκήσεις για άλλα μέρη του σώματος, οι ασκήσεις πέους έχουν σχεδιαστεί για να γυμνάσουν το πέος σας.
Κατασκευή Πέους – Το πέος αποτελείται από έναν λείο μυ και άλλους ιστούς. Οι ασκήσεις του πέους λειτουργούν ασκώντας αυτόν τον ιστό του πέους σας.
Πολλά οφέλη – Οι ασκήσεις πέους παρέχουν οφέλη πέρα από τη μεγέθυνση, όταν γίνονται σωστά.
Διάταση και Αύξηση – Οι περισσότερες ασκήσεις πέους λειτουργούν διατάσσοντας ή και αυξάνοντας τους ιστούς του πέους. Αυτό μπορεί να γίνει με το χέρι ή με συσκευές άσκησης που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να ασκηθείτε πιο αποτελεσματικά και να υλοποιήσετε τα αποτελέσματα ταχύτερα.
Επένδυση Χρόνου – Η καθημερινή άσκηση του πέους σας θα διαρκεί μεταξύ 5 και 45 λεπτά την ημέρα, μερικές φορές την εβδομάδα, ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας σας και τους στόχους σας.

Ποια είναι τα οφέλη από τις ασκήσεις επιμήκυνσης πέους NaturPenis;

Υπάρχουν πολλά οφέλη για τη σεξουαλική υγεία από τις ασκήσεις επιμήκυνσης πέους. Το κύριο όφελος, για τους περισσότερους άνδρες, είναι η επιμήκυνση του πέους.
Ωστόσο υπάρχουν και άλλα οφέλη όπως:μεζούρα

Η αυξημένη αυτοπεποίθηση. Το πέος σας είναι το σύμβολο της αρρενωπότητάς σας. Όταν αισθάνεστε καλά με αυτό, μπορείτε να αισθάνεστε καλά για τον εαυτό σας. Αυτό θα επηρεάσει θετικά κάθε πτυχή της ζωής σας – προσωπικής και επαγγελματικής.


Για αγορές από Ελλάδα Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE20 για έκπτωση 20% Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το καλύτερο Πρόγραμμα Ασκήσεων για Επιμήκυνση Πέους


Ποιοι είναι οι τύποι των Ασκήσεων Πέους;

Υπάρχουν τέσσερις βασικοί τύποι ασκήσεων πέους: διάτασης – έλξης, αύξησης – συμπίεσης, ασκήσεις πυελικού εδάφους, και jelqing – συνδυασμός ασκήσεων. Ακολουθούν μερικές λεπτομέρειες για κάθε τύπο.
Ασκήσεις Διάτασης/Έλξης Πέους
Οι ασκήσεις διάτασης και έλξης πέους λειτουργούν επιμηκύνοντας ήπια το περίβλημα, τον λείο μυ και τους συνδετικούς ιστούς. Μέσα από αυτή τη διάταση και την έλξη, σχηματίζονται μικροσχισμές, ενθαρρύνοντας νέα κυτταρική ανάπτυξη.
Πλεονεκτήματα – Οι ασκήσεις διάτασης μπορούν να γίνουν χωρίς ειδικό εξοπλισμό. Οι συσκευές έλξης, όπως οι επιμηκυντές πέους, μπορεί ακόμα και να φορεθούν κάτω από φαρδιά ρούχα. Υπάρχουν ασκήσεις διατάσης και έλξης για μια ποικιλία επιπέδων – από τους αρχάριους μέχρι τους πιο προχωρημένους.
Ασκήσεις Συμπίεσης/Αύξησης πέους
Οι ασκήσεις αύξησης και συμπίεσης πέους επεκτείνουν τα κύτταρα των ιστών του λείου μυ του πέους, ωθώντας τα έξω στον χιτώνα. Συχνά, αυτή η αύξηση δημιουργείται από τη συμπίεση ενός τμήματος του πέους, για να αυξηθεί ένα άλλο τμήμα, όπως κατά την άσκηση Uli.
Πλεονεκτήματα – Οι ασκήσεις αύξησης και συμπίεσης, όπως οι ασκήσεις διάτασης, έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν απαιτούν ειδικό εξοπλισμό για να εκτελεστούν. Αυτές είναι χειροκίνητες ασκήσεις, όπου το μόνο που χρειάζεστε είναι είναι ένας ιδιωτικός χώρος και χρόνος. Υπάρχει μια ποικιλία από ασκήσεις που είναι κατάλληλες για διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας. Οι ασκήσεις αύξησης και συμπίεσης είναι επίσης πολύ καλές για την αύξηση της περιμέτρου.
Ασκήσεις Μυών Πυελικού Εδάφους
Οι μύες του πυελικού εδάφους σας είναι το κλειδί για μια υγιή στύση. Ισχυροί μύες πυελικού εδάφους σημαίνουν ότι θα έχετε την καλύτερη το δυνατόν γωνία στύσης. Οι ασκήσεις Kegels αναπτύχθηκαν για την άσκηση αυτών των σκελετικών μυών. Αν και αρχικά είχαν σχεδιαστεί για τις έγκυες γυναίκες, οι άνδρες σύντομα έμαθαν τα οφέλη των ασκήσεων Kegel, επίσης.
Πλεονεκτήματα – Οι ασκήσεις Kegels μπορούν να γίνουν οποτεδήποτε και οπουδήποτε – στο γραφείο, ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση, ακόμη και ενώ διαβάζετε αυτό. Είναι εύκολο να τις μάθετε. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε μια άσκηση Kegel την κατάλληλη στιγμή για να σταματήσετε την πρόωρη εκσπερμάτωση. Προσφέρουν επίσης μια ποικιλία από οφέλη, όπως: πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά αίμα που ωθείται στο πέος για τη μεγέθυνση του πέους, οφέλη για την υγεία του προστάτη, έλεγχο ακράτειας, βελτιωμένη γωνία στύσης, και πολλά άλλα.
Jelqing και Συνδυαστικές Ασκήσεις
Το Jelqing και οι συνδυαστικές ασκήσεις πέους ταυτόχρονα τεντώνουν το πέος, ενώ παρέχουν επίσης γρήγορη ανάπτυξη σε ορισμένες περιοχές του πέους για να διευκολυνθεί η ανάπτυξη των κυττάρων σε αυτούς τους ιστούς.
Πώς λειτουργεί η μέθοδος jelqing;

 • Αυξάνει τη ροή του αίματος μέσα στα σηραγγώδη σώματα που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη των κυττάρων του άξονα.
 • Η άσκηση αυτή καταστρέφει τις μυϊκές ίνες, και σε κατάσταση ηρεμίας, αυτές οι ίνες θα δυναμώσουν και θα μεγαλώσουν.
 • Αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος που θα αυξήσει το μέγεθός του.

Πλεονεκτήματα – Ο συνδυασμός τεντώματος και αύξησης παρέχει διπλάσιο όφελος, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την άσκησή σας. Αυτές επίσης δεν απαιτούν ειδικό εξοπλισμό για να εκτελεστούν. Μπορούν να ρυθμιστούν για να βοηθήσουν στη διόρθωση της καμπυλότητας του πέους. Το Jelqing είναι ιδανικό για αρχάριους, αλλά μπορεί να εκτελεστεί από πιο προχωρημένους αθλούμενους κάνοντας jelqing σε υψηλότερο επίπεδο στύσης. Υπάρχουν επίσης προαιρετικές συσκευές διαθέσιμες, όπως η Συσκευή Jelq, που μπορεί να σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι κάνετε την άσκηση σωστά, με ομοιόμορφη πίεση.

Πώς οι ασκήσεις αυξάνουν το μέγεθος του πέους;ανατομία του πέους

Το πέος αποτελείται από 3 θαλάμους από σπογγώδη ιστό που απορροφούν το αίμα που φθάνει στο πέος από το κυκλοφορικό σύστημα. Καθώς αυτοί οι θάλαμοι γεμίζουν με αίμα, οδηγούν στην στύση του πέους. Όταν οι ασκήσεις γίνονται συνεχόμενα, με σωστό τρόπο, θα προκαλέσουν μια αύξηση του μεγέθους των θαλάμων.
Στη συνέχεια, θα είναι σε θέση να απορροφούν μεγαλύτερες ποσότητες αίματος και αυτό θα οδηγήσει σε αύξηση του μεγέθους του πέους, και ο σκοπός αυτών των ασκήσεων είναι να δημιουργήσουν μια αντοχή σε εφελκυσμό τεντώνοντας τους ιστούς που είναι υπεύθυνοι για τη στύση του πέους και αυτή η αντοχή σε εφελκυσμό θα οδηγήσει σε αύξηση της ανάπτυξης των ιστών αυτών, σταδιακά.
Οι οργανισμοί μας έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζονται στις αλλαγές. Αν και η ιδέα της άσκησης για να αλλάξει το σώμα κάποιου δεν είναι καινούρια, μόνο κατά τις τελευταίες δεκαετίες η έννοια αυτή έχει εφαρμοστεί στην άσκηση του πέους. Οι ασκήσεις πέους λειτουργούν με την ίδια αρχή που χρησιμοποιούν οι bodybuilders για να αυξήσουν τη μυϊκή τους μάζα.


Για αγορές από Ελλάδα Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE20 για έκπτωση 20% Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το καλύτερο Πρόγραμμα Ασκήσεων για Επιμήκυνση Πέους


Η Θεωρία των Ασκήσεων Πέους

Υπάρχουν μερικές ανταγωνιστικές θεωρίες γύρω από τις ασκήσεις πέους και τη μέθοδο του bodybuilding. Ο Rob Michaels, ειδικός στην μεγέθυνση πέους και συγγραφέας του βιβλίου “Σημειώσεις Ασκήσεων Πέους”

“Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η πεϊκή άσκηση κάνει τις στύσεις ισχυρότερες, πιο σκληρές και μεγαλύτερης διάρκειας, θα ήταν λογικό η άσκηση του πέους είτε να δημιουργεί περισσότερα κύτταρα λείων μυών ή να προκαλεί την ανάπτυξη των κυττάρων των λείων μυών.”

…οι ασκήσεις πέους προκαλούν αύξηση του πέους…

Ασκήσεις Πέους και ο Χιτώνας
Οι διατάσεις επίσης επιμηκύνουν τα στρώματα του συνδετικού ιστού (γνωστού ως χιτώνα) που περιβάλλει τον άξονα του πέους. Αυτό επιτρέπει την περαιτέρω ανάπτυξη, καθώς αναπτύσσεται ο λείος μυϊκός ιστός. Η ανάπτυξη αυτή (μαζί με τα άλλα οφέλη, όπως η θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας και της πρόωρης εκσπερμάτισης) είναι ακριβώς αυτό που προσελκύει πρωτίστως τους περισσότερους άνδρες στις ασκήσεις του πέους.
Το Εσώτερο Πέος
Το πέος σας είναι μεγαλύτερο από ότι μπορεί να νομίζετε αρχικά. Σχεδόν το μισό από το πέος σας είναι κρυμμένο μέσα στο σώμα σας. Αυτό το “εσώτερο πέος” συγκρατείται στη θέση του από τους συνδέσμους.
Το εσώτερο πέος μπορεί να απελευθερωθεί διατάσσοντας και επιμηκύνοντας αυτούς τους συνδέσμους, με την άσκηση του πέους. Αυτό επιτρέπει περισσότερο από το εσώτερο πέος να έρθει προς τα εμπρός, έξω από το σώμα, που οδηγεί σε αύξηση του μήκους.
Στην πραγματικότητα, σε μία μορφή της χειρουργικής επέμβασης του πέους, οι γιατροί πραγματικά κόβουν αυτόν τον σύνδεσμο, για να επιτρέψουν στο εσώτερο πέος να γλιστρήσει προς τα εμπρός. Ωστόσο, αν αυτός το σύνδεσμο κοπεί, χάνεται η γωνία στύσης σας. Αυτός είναι ο λόγος που οι ήπιες διατάσεις και επιμηκύνσεις του συνδέσμου προτιμώνται από πολλούς άνδρες, αντί της χειρουργικής επέμβασης.

άνδρας πονάειΤα συμπτώματα που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά τη διάρκεια των ασκήσεων μεγέθυνσης πέους

1 – Η παρουσία φυσαλίδων στο πέος συχνά προκαλείται ως αποτέλεσμα της άσκησης πίεσης στο πέος έντονα και για μεγάλο χρονικό διάστημα.
2 – Οι πληγές στο πέος μπορούν να προκληθούν από την επαναλαμβανόμενη έλξη του πέους
3 – Το οίδημα, που προκύπτει από τη χρήση ενός μεγάλου βάρους επί του πέους για μεγάλο χρονικό διάστημα, επηρεάζει τα νεύρα στο πέος που θα οδηγήσει σε φλεγμονή και οίδημα του πέους. Εάν το οίδημα επιμένει, μπορεί να οδηγήσει σε ατροφία του πέους και στη συνέχεια σε μια στυτική δυσλειτουργία.
Προσοχή: Οι ασκήσεις πρέπει να διακοπούν εάν κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα εμφανιστεί και να μην επαναληφθούν έως ότου το πρόβλημα εξαφανιστεί εντελώς.
Πριν κάνετε τις ασκήσεις Μεγέθυνσης Πέους, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα:
1 – Ξυρίστε τις τρίχες στην ηβική περιοχή για να αποφευχθεί το τράβηγμα των τριχών κατά την εκτέλεση των ασκήσεων.
2 – Να τρώτε υγιεινά γεύματα που είναι πλούσια σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και πρωτεΐνες, επειδή το φαγητό έχει αντίκτυπο στη λειτουργία του πέους. Επιπλέον, θα πρέπει να πίνετε μια καλή ποσότητα νερού καθημερινά.
3 – Είναι απαραίτητο να είστε σε καλή διάθεση πριν από την έναρξη των ασκήσεων. Αν δεν πιστεύετε ότι αυτές οι ασκήσεις θα οδηγήσουν στη μεγέθυνση του πέους, αυτό θα οδηγήσει σε αρνητικές επιπτώσεις στη διαδικασία και θα κάνει τη μεγέθυνση του πέους δύσκολη να πραγματοποιηθεί.
4 – Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα στο πέος πριν από τις ασκήσεις και είναι προτιμότερο να μην χρησιμοποιείτε σαπούνι και σαμπουάν καθώς αυτά τα υλικά θα οδηγήσουν σε ερυθρότητα και ερεθισμό του δέρματος του πέους. Εάν παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα, εκτός από ξηρό δέρμα προκαλεί εμφάνιση ρωγμών, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε Intensive Care Vaseline αντί της συνηθισμένης βαζελίνης καθώς μπορεί να παραμείνει στο δέρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να ερεθίζει ή να καταστρέφει το δέρμα του πέους.
5 -Θα πρέπει να μετρήσετε το πέος πριν από την έναρξη των ασκήσεων μεγέθυνσης πέους.
Μετρήστε το μήκος του πέους κατά τη διάρκεια της στύσης:

 • Θα πρέπει να σηκωθείτε και να κρατήσετε το πέος σε στύση κάθετα προς το σώμα, (ευθεία προς τα έξω). Βάλτε ένα χάρακα δίπλα στο πέος, ξεκινώντας από το ηβικό οστό στη συνέχεια μετρήστε μέχρι την άκρη της κεφαλής του πέους.
 • Μπορεί να μετρηθεί το μήκος του πέους χωρίς στύση: Θα πρέπει να σταθείτε όρθιοι, το δεξί γόνατο θα πρέπει να είναι δίπλα στο αριστερό γόνατο. Κρατήστε το πέος από την περιοχή που βρίσκεται κάτω από τη κεφαλή του πέους και σύρετε προς τα εμπρός και τοποθετήστε έναν χάρακα δίπλα στο πέος κάθετα προς το ηβικό οστό και στη συνέχεια μετρήστε χρησιμοποιώντας έναν χάρακα μέχρι την άκρη της κεφαλής του πέους.

Δεύτερον: Μετρήστε την περίμετρο του πέους κατά τη στύση:
• Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας μια ταινία μέτρησης για να μετρήσετε την περίμετρο του πέους κατά την στύση στην περιοχή που αντιπροσωπεύει το μέσον του μήκους του πέους. Αν μια ταινία μέτρησης δεν είναι διαθέσιμη, χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι κορδόνι. Τοποθετήστε ένα κόμπο κοντά στην άκρη του κορδονιού. Τυλίξτε το κορδόνι γύρω από το πέος σε στύση και κρατήστε το κορδόνι δίπλα στον κόμπο. Τοποθετήστε το κορδόνι σε ένα χάρακα, συνεχίζοντας να κρατάτε το κορδόνι από το σημείο όπου το πιάσατε αρχικά και καθορίστε το μήκος του κορδονιού από αυτό το σημείο λαβής έως τον κόμπο. Αυτό θα σας δώσει την περιφέρεια.
Μετρήστε το μήκος του πέους κατά τη χαλάρωση:

 • Μπορεί να μετρηθεί με τη χρήση δακτύλων έτσι ώστε το μήκος του πέους μπορεί να εκφραστεί με 5 ή 4 δάχτυλα. Και αυτό μπορεί να μετρηθεί κατά τη χαλάρωση χρησιμοποιώντας το χάρακα που τοποθετείται πάνω από το πέος μετά η άλλη πλευρά του χάρακα ωθείται προς την κοιλιά, και το μήκος του πέους καταγράφεται ξεκινώντας από τη βάση του πέους προς τη κεφαλή του πέους.
 • Ξαπλώστε ανάσκελα και στη συνέχεια μετρήστε το μήκος του πέους χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα ή το χάρακα για να καταγράψετε το μικρότερο δυνατό μήκος του πέους.

 


Για αγορές από Ελλάδα Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE20 για έκπτωση 20% Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το καλύτερο Πρόγραμμα Ασκήσεων για Επιμήκυνση Πέους


 

Προετοιμασία για να κάνετε τις Ασκήσεις μεγέθυνσης πέουςπροετοιμασία για τις ασκήσεις πέους

1 – Προθέρμανση με Ζεστό Πανί
Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη πριν από την έναρξη οποιασδήποτε από τις ασκήσεις μεγέθυνσης πέους, καθώς αυξάνει τη ροή του αίματος μέσω των ιστών του πέους. Επιπλέον, κάνει το δέρμα πιο ελαστικό, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να κάνετε την άσκηση και μειώνει την εμφάνιση των μωλώπων. Μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Μουλιάστε μια πετσέτα σε ζεστό ή χλιαρό νερό και στη συνέχεια τυλίξτε τη γύρω από το πέος και τους όρχεις, θα νιώσετε άβολα αρχικά, στη συνέχεια θα νιώσετε πιο άνετα με τη ζέστη, αφήστε την πετσέτα δύο λεπτά και μετά επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 3 φορές.
  – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους για να ζεστάνετε το πέος όπως τζακούζι ή υδρομασάζ, με απαλό μασάζ του πέους για να αυξήσετε τη ροή του αίματος. Δεν πρέπει να μείνετε μέσα για περισσότερο από 10 λεπτά.

Οι βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά και η επίδρασή τους στη σεξουαλική δραστηριότητα:
Όταν εκτελείτε τις ασκήσεις μεγέθυνσης πέους, υπάρχουν βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και βότανα που πρέπει να περιλαμβάνονται στην καθημερινή διατροφή σας που έχουν βρεθεί πως παρέχουν στο σώμα πολλή ενέργεια που ενισχύει τη σεξουαλική ικανότητα.
Βιταμίνες:

 1. 2000 mg βιταμίνης C δύο ή τρεις φορές την ημέρα.
 2. 30 mg ψευδαργύρου.
 3. 100 mg βιταμίνης Α
 4. 200 mg μαγνησίου.
 5. 100 IU βιταμίνης D.
 6. 50 mg θειαμίνης.

Μεταλλικά στοιχεία που έχουν μια θετική επίδραση στη σεξουαλική δραστηριότητα:

 1. 525 mg ασβεστίου
 2. 200 mg βιταμίνης Β12
 3. 150 mg βιταμίνης Ε
 4. 25 mg καλίου
 5. 400 mg φολικού οξέος

Αυτές οι βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία μπορούν να βρεθούν στα φαρμακεία υπό τη μορφή δισκίων.
Συμβουλή: Πώς μπορεί να αυξηθεί η ποσότητα του σπερματικού υγρού κατά την εκσπερμάτιση;
Συνιστάται να λαμβάνετε 1000-1500 mg του αμινοξέος L-αργινίνη καθημερινά. Αυξάνει την ποσότητα του σπερματικού υγρού κατά την εκσπερμάτιση και επίσης προκαλεί ισχυρή στύση. Λαμβάνονται 100mg, 2 ώρες πριν από τη σεξουαλική επαφή. Η λήψη μεγάλων ποσοτήτων του υλικού αυτού πρέπει να αποφεύγεται εντός 24 ωρών. Εάν εμφανιστούν οποιεσδήποτε παρενέργειες, καλό είναι να σταματήσετε τη θεραπεία και να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν συνεχίσετε.

Πότε θα παρατηρήσετε τη διαφορά;

Θα αρχίσετε να παρατηρείτε μια μικρή διαφορά στο μέγεθος του πέους σας μετά από 5 εβδομάδες, και δεν θα έχετε προφανείς αλλαγές σε 4-6 μήνες. Μετά από 1 χρόνο, θα παρατηρήσετε μια αύξηση της τάξης των 6 εκατοστών στο μέγεθος και η στύση θα γίνει επίσης ισχυρότερη.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις Ασκήσεις Μεγέθυνσης Πέους

1- Πότε πρέπει να αρχίσω τις ασκήσεις;
Μερικοί άνδρες προτιμούν να κάνουν τις ασκήσεις το πρωί και άλλοι προτιμούν να τις κάνουν το βράδυ πριν από τον ύπνο. Μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή.
2- Μπορώ να εκσπερματώνω πριν από την άσκηση ή σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια αυτής, ή μετά από αυτή;
Δεν θα πρέπει να εκσπερματώνετε για μερικές ώρες πριν από την έναρξη της άσκησης και είναι προτιμότερο να μην εκσπερματώνετε μετά την άσκηση μέχρι να περάσουν λίγες ώρες. Κατά τη διάρκεια της εκσπερμάτωσης, πολλές χημικές αλλαγές συμβαίνουν στο σώμα, όπως μειωμένο επίπεδοτης ορμόνης τεστοστερόνης, εκτός από την σύσφιξη όλων των συνδετικών ιστών του σώματος.
3- Η αίσθηση του πόνου κατά τη διάρκεια της άσκησης είναι φυσιολογικό ή όχι;
Είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε μικρή ενόχληση κατά τη διάρκεια της άσκησης, αλλά εάν αισθάνεστε διαπεραστικό ή ισχυρό πόνο ή αν έλκη εμφανιστούν στο πέος τότε θα πρέπει να σταματήσει να κάνετε την άσκηση για αρκετές μέρες μέχρι να επουλωθούν. Για να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει πάντα να κάνετε προθέρμανση πριν κάνετε τις ασκήσεις.
4- Πότε θα πρέπει να αρχίσω να παρατηρώ μια αύξηση στο μέγεθος του πέους;
Η πρώτη φορά που θα παρατηρήσετε μια αύξηση στο μέγεθος του πέους είναι συνήθως 2-3 εβδομάδες μετά την έναρξη, εφόσον ακολουθείτε την αγωγή σωστά.
5- Τι γίνεται αν έχω στύση κατά τη διάρκεια της άσκησης επιμήκυνσης πέους;
Θα πρέπει να σταματήσετε την άσκηση εάν συμβεί στύση, καθώς μπορεί να βλάψετε τον εαυτό σας. Περιμένετε μέχρι να υποχωρήσει.
6- Μπορώ να κάνω τις ασκήσεις Επιμήκυνσης Πέους δύο φορές την ημέρα;
Όχι, είναι καλύτερα να μην το κάνετε. Ο χρόνος που απαιτείται για τη διαδικασία επούλωσης των ιστών του σώματος είναι 48 ώρες και αυτό εξαρτάται από τον τύπο του ιστού. Οι μυϊκοί ιστοί χρειάζονται λιγότερο χρόνο για την επούλωση από τους ιστούς των νεύρων. Αν κάνετε αυτές τις ασκήσεις δύο φορές την ημέρα, οι ιστοί του πέους δεν θα έχουν αρκετό χρόνο για να επουλωθούν πλήρως. Αυτό μπορεί να είναι επιζήμιο εάν δεν ασκείστε σωστά ή ασκείστε πολύ συχνά.
7- Για πόσο καιρό μπορώ να εφαρμόζω αυτές τις ασκήσεις;
Μπορείτε να εφαρμόζετε αυτές τις ασκήσεις για πάντα αν θέλετε και θα παρατηρήσετε μια αύξηση στο μέγεθος 2 εκ ανά έτος.
8- Μπορώ να εφαρμόζω αυτές τις ασκήσεις για 7 ημέρες την εβδομάδα;
Όχι. Θα πρέπει να δώσετε στο πέος σας ένα διάλειμμα δύο ημερών από τις 7 καθώς η περίοδος αυτή είναι σημαντική για τη διαδικασία επούλωσης.
9- Αν δεν έχω αρκετό χρόνο για να κάνω όλες τις ασκήσεις μαζί μπορώ να τις επεκτείνω κατά τη διάρκεια της ημέρας;
Ναι, μπορείτε.


Για αγορές από Ελλάδα Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE20 για έκπτωση 20% Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το καλύτερο Πρόγραμμα Ασκήσεων για Επιμήκυνση Πέους


Υπάρχουν παρενέργειες από τις Ασκήσεις Επιμήκυνσης Πέους;

Ως φυσική άσκηση δεν υπάρχουν παρενέργειες όταν γίνεται σωστά, οι ασκήσεις επιμήκυνσης πέους NaturPenis δεν έχουν παρενέργειες και δεν είναι επικίνδυνες. Όμως πρέπει να γίνει η σωστή προετοιμασία στο πέος.

Τα αποτελέσματα από τις Ασκήσεις Επιμήκυνσης Πέους είναι μόνιμα;

Οι ασκήσεις επιμήκυνσης πέους έχουν μόνιμα αποτελέσματα. Αν το πέος σας επιμηκυνθεί 5 εκατοστά θα παραμείνει και 5 εκατοστά μεγαλύτερο για πάντα.


Οδηγίες για διάφορες Ασκήσεις Επιμήκυνσης Πέους


Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη ασκήσεων πέους. Θα μιλήσουμε για το κάθε ένα, λεπτομερώς, παρακάτω. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, οι περισσότερες ασκήσεις πέους χρησιμοποιούν τη διάταση για να δημιουργήσουν ένα πιο υγιές πέος.οδηγίες ασκήσεων πέους
Αυτός ο Οδηγός θα σας Δείξει τις Καλύτερες Ασκήσεις Επιμήκυνσης Πέους Που Υπάρχουν..

Πως γίνεται η Μέθοδος jelqing;

Μία από τις πιο δημοφιλής ασκήσεις πέους είναι οι ασκήσεις jelqing.
Στις jelqing χρησιμοποιώντας την λαβή σας, γλιστρώντας επάνω στον άξονα του πέους, από τη βάση έως ακριβώς πριν από τη βάλανο. Είναι μια απλή, αλλά πολύ αποτελεσματική άσκηση που φέρνει πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά αίμα στο πέος, ενώ επίσης το τεντώνει.

Είναι μία από τις πρώτες ασκήσεις με τις οποίες αρχίζουν συχνά οι αρχάριοι που γυμνάζουν το πέος τους

Για το μέγιστο όφελος, πρέπει να γίνεται κάθε μέρα με τα ακόλουθα βήματα:
1. Πριν από την έναρξη θα πρέπει να ζεσταθείτε με ζεστά πανιά όπως αναφέρθηκε προηγουμένως.
2. Πιάστε τη βάση του σε ημιτελή στύση πέους με τον αντίχειρα και το δείκτη σας, κάντε ένα O χρησιμοποιώντας αυτά τα 2 δάχτυλα, και με αυτόν τον τρόπο θα διακόψετε την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη συλλογή του αίματος στα κύτταρα.
3. Ξεκινήστε να κινείτε το χέρι σας προς τα εμπρός αρμέγοντας το αίμα μέσα στον άξονα του πέους και με αυτόν τον τρόπο θα γεμίσετε τα κύτταρα με περισσότερο αίμα.
4. Όταν φτάσετε στην άκρη του πέους με το δεξί σας χέρι, κρατήστε τη βάση του πέους και πάλι με το αριστερό χέρι σας, και κάντε το ίδιο με αυτό που κάνατε με το δεξί χέρι.
5. Συνεχίστε αυτή την άσκηση για 20-25 λεπτά.
Σημειώσεις σχετικά με τη μέθοδο jelqing:
• Είναι φυσιολογικό να έχετε ελαφρούς μώλωπες ή κόκκινα εξογκώματα στην κεφαλή του πέους. Θα εξαφανιστούν από μόνα τους. Για να αποφευχθεί αυτό, ξεκινήστε αυτή την άσκηση αργά και στη συνέχεια αυξήστε την ταχύτητα σταδιακά.
• Για να παρατηρήσετε το όφελος, θα πρέπει να κάνετε αυτή την άσκηση με το πέος σε ημιτελή στύση.
• Θα πρέπει να πιέσετε το αίμα όσο το δυνατόν περισσότερο προς την κεφαλή του πέους για να γεμίσουν τα κύτταρα με περισσότερο αίμα από το κανονικό, και αυτή η συλλογή αίματος θα αλλάξει το χρώμα του πέους σε ένα σκούρο κόκκινο χρώμα το οποίο είναι φυσιολογικό.
Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη μέθοδο jelq:
Πόση πίεση θα πρέπει να ασκείται κατά τη διάρκεια αυτής της μεθόδου;
Το μέγεθος της πίεσης που θα πρέπει να ασκηθεί είναι διαφορετικό άτομο σε άτομο, αναλόγως πόσης μπορεί να ανεχθεί. Για παράδειγμα, αν βάλουμε μια κλίμακα πίεσης από 1 (χωρίς πίεση) έως 10 (αφόρητη πίεση), τότε η πίεση που θα πρέπει να ασκηθεί είναι μεταξύ 5 έως 7.
Τι γίνεται αν δεν μπορέσω να διατηρήσω την ημιτελή στύση κατά τη διάρκεια της άσκησης;
Θα πρέπει να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να κάνετε την άσκηση με το πέος σε ημιτελή στύση για να κερδίσετε το μέγιστο όφελος και αν έχετε χάσει την ημιτελή στύση θα πρέπει να κάνετε ό, τι μπορείτε για να επαναφέρετε τον εαυτό σας σε εκείνη την κατάσταση.
Τι γίνεται αν είχα περίσσεια χαλαρού δέρματος, κατά την εκτέλεση αυτής της άσκησης;
Είναι φυσιολογικό σε ορισμένους άνδρες και για να το λύσετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ένα χέρι για να συγκρατήσετε αυτό το χαλαρό δέρμα και το άλλο χέρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για jelqing και να αλλάζετε τα χέρια κάθε 25 jelqs.
Τι εννοούμε με τον όρο ένα ημιτελής στύση;
Η ποσότητα του αίματος σε πέος σε ημιτελή στύση είναι τα 3/4 της ποσότητας του αίματος κατά τη διάρκεια της σκληρής στύσης και μπορεί να αναγνωριστεί από το χρώμα του άξονα του πέους το οποίο θα πρέπει να είναι βαθύ κόκκινο έως σκούρο πορφυρό.
Είναι καλύτερα να κάνετε την άσκηση πριν ή μετά το σεξ;
Δεν υπάρχει διαφορά στα αποτελέσματα αν κάνετε την άσκηση πριν ή μετά το σεξ. Μπορείτε να την κάνετε όποτε έχετε αρκετό χρόνο.

Πώς να πάρετε το μέγιστο όφελος από τη μέθοδο jelq:
• Πρώτη εβδομάδα:
Ξεκινήστε κάνοντας 250-300 jelqs την ημέρα και είναι καλύτερο να συνδυάζεται με συσφίξεις του ηβοκοκκυγικού μυ (100-125 συσφίξεις την ημέρα).
Σημείωση: Οι συσφίξεις του ηβοκοκκυγικού μυ θα εξηγηθούν αργότερα.
• Δεύτερη εβδομάδα:
Κάντε την άσκηση jelq για 10-15 λεπτά με 200-225 συσφίξεις του ηβοκοκκυγικού μυ την ημέρα. Και να θυμάστε, αυτό θα πρέπει να είναι ανώδυνο. Αν νιώθετε οποιονδήποτε πόνο, θα πρέπει να σταματήσετε αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
• Τρίτη εβδομάδα:
Κάντε την άσκηση jelq για 30 λεπτά με 300-325 συσφίξεις του ηβοκοκκυγικού μυ την ημέρα.

Η Άσκηση Σύσφιξης του Ηβοκοκκυγικού Μυ για Μεγέθυνση Πέους

Ο ηβοκοκκυγικός μυς (PC) εκτείνεται από το ηβικό οστό ως τον κόκκυγα και αυτός ο μυς είναι υπεύθυνος για την εκσπερμάτωση και τη στύση και χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της ούρησης.
Μπορείτε να τον εντοπίσετε κρατώντας τη ροή των ούρων κατά τη διάρκεια της ούρησης και αυτό θα προκαλέσει αυτό το μυ να συσπασθεί και θα τον νιώσετε να εκτείνεται από την περιοχή πίσω από τους όρχεις και μπροστά από τον πρωκτό.
Τα οφέλη της Άσκησης Σύσφιξης του PC:
1. Προστατεύει από ανικανότητα.
2. Ελέγχει την εκσπερμάτωση και προστατεύει από την πρόωρη και κακή εκσπερμάτωση.
3. Οδηγεί σε ισχυρότερη στύση
4. Αυξάνει τη δραστηριότητα του αδένα του προστάτη.
5. Προστατεύει από μεταγενέστερα προβλήματα στη ζωή, όπως η ανικανότητα ελέγχου της ούρησης (ακράτεια ούρων).
Πώς να κάνετε την άσκηση PC για να μεγεθύνετε το πέος;
• Συγκράτηση PC:
Ξεκινάει με τον εντοπισμό του μυ PC, όπως αναφέραμε παραπάνω, μετά θα πρέπει να τον πιέσετε και να τον απελευθερώσετε αρκετές φορές, μπορείτε να ξεκινήσετε με 40 επαναλείψεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, στη συνέχεια, κάντε όσες περισσότερες μπορείτε ανά ημέρα μέχρι να φτάσετε το στόχο των 250-400 επαναλήψεων την ημέρα. Το καλό σε αυτή την απλή άσκηση είναι ότι μπορείτε να την κάνετε οπουδήποτε, στο σπίτι ή το γραφείο για παράδειγμα και κανείς δεν θα το παρατηρήσει.
• Πίεση και συγκράτηση του PC:
Ξεκινήστε με προθέρμανση, στη συνέχεια, κάντε 10 PC συγκρατήσεις όπως εξηγήθηκε πριν και όταν φτάσετε στη 10η, κρατήστε τη για 25 λεπτά και στη συνέχεια ξεκουραστείτε για 1 λεπτό, όλη αυτή η άσκηση είναι προτιμότερο να επαναλαμβάνεται 5 φορές ανά μέρα.
• Ενδυνάμωση PC:
Αυτή η άσκηση είναι σημαντική για τον έλεγχο της εκσπερμάτωσης. Ο άνδρας μπορεί να καθυστερήσει την εκσπερμάτωση συσπώντας τον μυ PC και αυτή η άσκηση μπορεί να γίνει συμπιέζοντας τον μυ PC σταδιακά μέχρι να φτάσετε τη μέγιστη σύσφιξη, κρατήστε τη για 10 δευτερόλεπτα και μετά αφήστε σταδιακά με τον αντίθετο τρόπο.
• Εξάντληση PC
Αυτή η άσκηση είναι σκληρή και πολύ έντονη, αλλά είναι η πιο αποτελεσματική. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το να καθίσετε σε μια άνετη θέση, μετά θα πρέπει να ζεσταθείτε με 30-50 ισχυρές συστολές, και στη συνέχεια να κρατήσετε το πέος καλά για 10 δευτερόλεπτα και μετά από αυτό να κάνετε 150 PC συσφίξεις, και όταν φτάσετε στη τελευταία, κρατήστε την όσο μπορείτε, στη συνέχεια ξεκουραστείτε για 3 λεπτά, και συνεχίστε με 40 δυνατές συσφίξεις PC.

Η άσκηση διάτασης μήκους για Μεγέθυνση Πέους

1. Ξεκινήστε με προθέρμανση και θα πρέπει να κάνετε αυτή την άσκηση με ένα χαλαρό πέος (σε αντίθεση με τη μέθοδο jelq που θα πρέπει να γίνει με το πέος σε ημιτελή στύση), διότι είναι αδύνατο να τεντώσετε ένα πέος σε στύση.
2. Κρατήστε την κεφαλή του πέους απαλά με λίγη πίεση.
3. Τραβήξτε το πέος έξω μπροστά από τον εαυτό σας και τεντώστε το όσο μπορείτε. Το αίσθημα πίεσης είναι φυσιολογικό, αλλά εάν αισθάνεστε οποιοδήποτε πόνο, τότε θα πρέπει να σταματήσετε και να ξεκινήσετε από την αρχή.
4. Κρατήστε το σε τεντωμένη θέση για 15 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 5 φορές.
5. Όταν ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, κάντε μασάζ στο πέος απαλά για να αποκαταστήσετε την κυκλοφορία του αίματος.
6. Η παραπάνω άσκηση μπορεί να γίνει τεντώνοντας και προς την επάνω και την κάτω κατεύθυνση.
7. Τεντώστε τις πλευρές του πέους, κρατώντας την κεφαλή του πέους, όπως προαναφέρθηκε, στη συνέχεια τραβήξτε το προς τα αριστερά και κρατήστε αυτή τη θέση για 15 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 5 φορές και κάντε το ίδιο προς τη δεξιά κατεύθυνση.
Σημειώσεις σχετικά με την άσκηση διάτασης μήκους για Μεγέθυνση Πέους:
• Για καλύτερα αποτελέσματα, συνδυάστε την παραπάνω άσκηση με την άσκηση jelq.
• Δεν χρειάζεται κανενός είδους λιπαντικό κατά την άσκηση διάτασης μήκους καθώς χρειάζεστε μια σταθερή λαβή, οπότε το πέος πρέπει να είναι στεγνό, όσο το δυνατόν περισσότερο.
• Βεβαιωθείτε πως κρατάτε την άκρη του πέους πριν από το τέντωμα.

Άσκηση ανάπτυξης και κυκλοφορίας για μεγέθυνση Πέους

Αυτή η άσκηση μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος στο πέος και το προετοιμάζει για την κατάσταση ημιτελούς στύσης που είναι απαραίτητη σε άλλες ασκήσεις (άσκηση jelq).
Κρατήστε το πέος και τινάξτε το απαλά για όχι περισσότερο από 30 φορές, και βεβαιωθείτε ότι το όσχεο καλύπτεται από το άλλο χέρι για να το προστατεύσετε από τυχόν τραυματισμούς που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης.


Για αγορές από Ελλάδα Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE20 για έκπτωση 20% Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το καλύτερο Πρόγραμμα Ασκήσεων για Επιμήκυνση Πέους


 

Εν κατακλείδισυμπεράσματα

Παρόλο που η ανάπτυξη του πέους και η βελτίωση δεν θα συμβεί άμεσα με την άσκηση του πέους, μόνο με λίγα λεπτά κάθε μέρα, μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε αισθητά αποτελέσματα σε μόλις λίγες εβδομάδες. Όπως και με κάθε άλλη καθημερινή άσκηση, ωστόσο, θα χρειαστεί χρόνος και συνεχής προσπάθεια.
Ακριβώς όπως και το bodybuilding, η άσκηση του πέους απαιτεί από εσάς να οικοδομήσετε σταθερά το χρόνο και την ένταση της άσκησής σας. Επιπλέον, στην αρχή, το λιγότερο είναι περισσότερο. Η οικοδόμηση της καθημερινής άσκησής σας αργά και σταθερά θα οδηγήσει στην ανάπτυξη. Ωστόσο, τα αποτελέσματά σας μπορούν να επιβραδυνθούν αν προσπαθήσετε να προχωρήσετε πιο γρήγορα από ότι το σώμα σας θα επιτρέψει.

“Οι άνθρωποι λένε πως δεν έχουν χρόνο. Αφιερώστε 20 λεπτά την ημέρα στις ασκήσεις μεγέθυνσης πέους . Είστε διατεθειμένοι να αφιερώσετε λίγα λεπτά την ημέρα για χτίσετε ένα μεγαλύτερο και σκληρότερο πέος;”

Οι ασκήσεις επιμήκυνσης πέους NaturPenis αν γίνουν σωστά και υπομονετικά, τα οφέλη είναι τεράστια. Οι έρευνες έχουν δείξει επιμήκυνση έως και 7 εκατοστά σε μήκος και 1 εκατοστό σε πάχος. Ένα πράγμα βρίσκω μόνο αρνητικό, είναι ότι αν θέλουμε να πετύχουμε καλά αποτελέσματα πρέπει να εντάξουμε τις ασκήσεις στην καθημερινότητα μας για αρκετό διάστημα.


Τρόποι πληρωμής

Η ασφάλεια της αγοράς μέσω ίντερνετ είναι παραπάνω από έμπιστη και απόλυτα εγγυημένη. Οι αγορές γίνονται με μεγάλη ασφάλεια, τα στοιχεία σας είναι απόλυτα ασφαλή καθώς η εταιρεία χρησιμοποιεί μεθόδους υψίστης ασφαλείας.
Η παραγγελία μπορεί να γίνει με την πιστωτική κάρτα, με την χρεωστική (χρεωστικές κάρτες είναι οι κάρτες που χρησιμοποιούμε όλοι μας για την ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ) ή και με μια προπληρωμένη κάρτα, καθώς και με αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παράδοση).


Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την Επιμήκυνση Πέους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


 

15 thoughts on “Ασκήσεις

 1. αχαχαχα δεν είναι το ίδιο, έχουν αποτέλεσμα και για εμένα.
  τις κάνω 5 μήνες και το πέος μου είναι μεγαλύτερο 3 εκατοστά τουλάχιστον

Σχολιάστε