Επιμηκυντές Πέους

Ανεξάρτητα από όλη την δημοσιευμένη βιβλιογραφία και τα αποτελέσματα επιστημονικών δοκιμών για αποδεδειγμένες μεθόδους μεγέθυνσης του πέους, οι άνδρες εξακολουθούν να ρωτούν,

“Δουλεύει πραγματικά η μεγέθυνσης του πέους;”

Η απάντηση είναι ξεκάθαρα: Ναι, μπορείτε να προσθέσετε αρκετά εκατοστά γρήγορα και με ασφάλεια με έναν ιατρικό επιμηκυντή πέους.
Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο, ότι μπορείτε να κάνετε το πέος σας μεγαλύτερο και πιο σκληρό χωρίς χειρουργική επέμβαση.
Μπορεί να σας φαίνεται πως θα χρειαζόταν ένα θαύμα για να γίνει κάτι τέτοιο, έτσι δεν είναι;
Η μεγέθυνση του πέους είναι επιστήμη, δεν είναι μαγεία. Η πιο δοκιμασμένη μέθοδος για γρήγορη και ευκολότερη μεγέθυνση του πέους είναι το “τέντωμα”.
Στην πραγματικότητα, το τέντωμα του πέους είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσετε το πέος σας μόνιμα, χωρίς να κάνετε επέμβαση. Αυτή η μέθοδος έχει δοκιμαστεί ξανά και ξανά από ανεξάρτητους φορείς σε όλο τον κόσμο και έχει επίσης την υποστήριξη και τον σεβασμό της ιατρικής κοινότητας.Οι Επιμηκυντές Πέους είναι ίσως η καλύτερη μέθοδος Επιμήκυνσης Πέους που υπάρχει.

Τι είναι οι επιμηκυντές πέους; Τι είναι μια συσκευή επιμήκυνσης πέους;επιμηκυντής πέους

Γιατί οι γιατροί το ονομάζουν «συσκευή έλξης»;
Η τεχνολογία μεγέθυνσης του πέους βασίζεται στην έλξη, η οποία είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται από χειρουργούς για πολλά χρόνια. Οι επιμηκυντές είναι πολύ χρήσιμοι όταν πρόκειται για τη μεγέθυνση του πέους, δεδομένου ότι βοηθούν στην αύξηση του πέους και διορθώνουν την καμπυλότητα στο πέος.
Οι επιμηκυντές πέους με την δύναμη της έλξης έχουν συζητηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Ένας επιμηκυντής πέους , είναι μια συσκευή που φοράτε στο πέος σας, η οποία εκτείνεται κατά μήκος του οργάνου, με αποτέλεσμα αυτό να αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου.
Υπάρχουν αρκετές μελέτες που έγιναν από γιατρούς και επιστήμονες τα τελευταία χρόνια σχετικά με τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των επιμηκυντών πέους. Όλες οι μελέτες απέδειξαν ότι οι επιμηκυντές πέους πράγματι λειτουργούν και όντως αυξάνουν το μέγεθος και το μήκος του πέους σας.
Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από επιλογές όταν πρόκειται για την αγορά ενός επιμηκυντή πέους.
Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους επιμηκυντές πέους. Τι είναι οι επιμηκυντές πέους; Δουλεύουν πραγματικά; Ποιοι είναι οι καλύτεροι επιμηκυντές στην αγορά; Τι θα πρέπει να εξετάσετε πριν από την αγορά ενός επιμηκυντή πέους;

Τα βασικά για τους Επιμηκυντές Πέουςσυσκευή επιμήκυνσης

Τέντωμα – Οι επιμηκυντές πέους έχουν σχεδιαστεί για να τεντώνουν το πέος.
Όλοι ίδιοι, αλλά και διαφορετικοί – Αν και οι επιμηκυντές πέους έχουν διαφορετικά σχέδια, όλοι διαθέτουν σημεία στερέωσης και μια μέθοδο για την επέκταση της συσκευής, ώστε να παρέχει το τέντωμα.
Επιστημονικά αποδεδειγμένοι – Οι επιμηκυντές πέους έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ότι μεγαλώνουν το πέους.
Έρευνα Πριν την αγορά – Εξετάστε πώς η προέκταση τους στερεώνει, πώς προσαρμόζει, εάν υπάρχουν οδηγίες και εάν υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Δουλεύουν πραγματικά οι Επιμηκυντές Πέους;

Πόσο ασφαλείς είναι όταν χρησιμοποιούνται για σκοπούς μεγέθυνσης και ισιώματος του πέους;
Τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός επιμηκυντή πέους με χρήση έλξης είναι ότι έχει αποδειχθεί από γιατρούς ότι είναι αποτελεσματικός. Τα αποτελέσματα που θα έχετε είναι μακροπρόθεσμα, που σημαίνει ότι μετά τη χρήση αυτής της συσκευής δεν θα πρέπει να ψάξετε για οποιοδήποτε άλλο τρόπο μεγέθυνσης.
Ένα μειονέκτημα αυτών των συσκευών είναι το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να φοράτε την συσκευή για να δείτε τα αποτελέσματα. Αν θέλετε να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα, θα πρέπει να φοράτε την συσκευή για 4 έως 8 μήνες, τουλάχιστον μερικές ώρες την ημέρα.
Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, το μέγεθος που θα αποκτήσετε, θα μείνει για πάντα. Η φυσική και μη επεμβατική μεγέθυνση του πέους απαιτεί δέσμευση και ειδικά στην αρχή όταν χρησιμοποιείτε την συσκευή μπορεί να νιώθετε άβολα.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να πάρετε τη σωστή συσκευή που έχει σχεδιαστεί με ποιότητα, για άνεση και αντοχή. Όταν πρόκειται για την επίτευξη εκπληκτικών αποτελεσμάτων, όλα έχουν να κάνουν με το πόσο χρόνο είστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.
Μην απογοητευτείτε αν δεν παρατηρήσετε κάποια αποτελέσματα στην αρχή. Η μεγέθυνση του πέους ή ακόμη και η διόρθωση καμπυλότητας του πέους δεν είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί σε μερικές μέρες, αυτή είναι η αλήθεια. Χρειάζεται χρόνο και μαζί με την σταδιακή αύξηση του τεντώματος, μπορείτε να επιτύχετε την επιμήκυνση ή την διόρθωση καμπυλότητας.
Οι επιμηκυντές πέους έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι όχι μόνο δουλεύουν, αλλά στην πραγματικότητα λειτουργούν καλύτερα από χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους.


Για αγορές από Ελλάδα Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE20 για έκπτωση 20% Πατήστε εδώ για να αγοράσετε τον καλύτερο Επιμηκυντή Πέους της αγοράς Εγκεκριμένο από την Ε.Ε. 


Επιμηκυντής Πέους VS Xειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέουςχειρουργείο πέους

Μια μελέτη από τον Paolo Gontero και τους συνεργάτες του στο San Giovanni Battista Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Τορίνο, στην Ιταλία, που δημοσιεύθηκε στο British Journal of
Urology, βρήκε ότι:
Άνδρες αύξησαν σχεδόν 3,5 εκατοστά σε μήκος (όταν το πέος ήταν χαλαρό και δεν βρισκόταν σε στύση), μετά τη χρήση επιμηκυντή για έξι μήνες.
Μια άλλη μελέτη, του Marco Ordera και του Paolo Gontero του Πανεπιστημίου του Τορίνο στην Ιταλία, βρήκε παρόμοια αποτελέσματα. Αυτή τη φορά:
125 άνδρες υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους και
158 άνδρες χρησιμοποίησαν μη χειρουργικές μεθόδους μεγέθυνσης πέους, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης επιμηκυντών πέους.
Η μέση αύξηση πέους σε μήκος για τις μη χειρουργικές μεθόδους ήταν 3,30 εκατοστά.

Τι θα κερδίσετε από τη χρήση ενός Επιμηκυντή Πέους;

Το πιο προφανές όφελος θα είναι, φυσικά, ένα μεγαλύτερο πέος. Χρησιμοποιώντας σωστά έναν επιμηκυντή πέους θα μεγεθύνετε το πέος σας αρκετά εκατοστά, τα αποτελέσματά που θα έχει ο κάθε άντρας χρησιμοποιώντας τον επιμηκυντή πέους μπορεί να διαφέρουν από αυτά ενός άλλου άνδρα.
Η ταχύτητα με την οποία μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες:

 • Ποιότητα & αντοχή του επιμηκυντή που θα επιλέξετε
 • Το χρονικό διάστημα (και το πόσο συχνά) μπορείτε να φοράτε τη συσκευή
 • Το αν μπορείτε ή όχι να προσθέσετε άλλες μεθόδους μεγέθυνσης, όπως χάπια επιμήκυνσης πέους κτλ..
 • Οι περισσότεροι άνδρες βλέπουν τα αποτελέσματα πολύ γρήγορα.

Πολλοί από τους αναγνώστες μας επικοινώνησαν μαζί μας για να μας πουν ότι αποκτήσαν μέχρι και 5 εκατοστά σε μόλις 6 μήνες χρήσης.
Οι περισσότεροι άνδρες, ωστόσο, ανέφεραν ότι φορούσαν τη συσκευή μόνο για 2 ή 3 μήνες και κέρδισαν περίπου 2,5 με 3 εκατοστά. Σχεδόν όλοι είπαν ότι σταμάτησαν τη χρήση της συσκευής επειδή ήταν ευχαριστημένοι με την αύξηση των 3 εκατοστών. Δεν υπάρχει όριο στο πόσο το πέος σας μπορεί να μεγεθύνει. Εάν επιλέξετε να φορέσετε τον επιμηκυντή για περισσότερο χρόνο, τότε τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα. Λάβετε υπόψη σας ότι θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα από έναν επιμηκυντή υψηλής ποιότητας.Εάν είναι ανθεκτικός και έχει φτιαχτεί για να είναι άνετος όταν τον φοράτε, τότε θα είστε σε θέση να τον φορέσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και περισσότερες ώρες.
Οι συσκευές επιμήκυνσης είναι επίσης η καλύτερη μέθοδος για τη διόρθωση της καμπυλότητας του πέους.
Αν χρειαστείτε να ισιώσετε μια καμπυλωτό πέος, θα έχετε αξιόλογα αποτελέσματα, εάν επιλέξετε τον κατάλληλο επιμηκυντή πέους.
Ένα άλλο όφελος που έχει ο επιμηκυντής πέους είναι ότι ένα μεγαλύτερο πέος θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την αυτοεκτίμηση σας. Οι άνθρωποι που έχουν μεγάλο πέος αισθάνονται πιο σέξι και έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Πως δουλεύουν οι επιμηκυντές πέους;

Οι επιμηκυντές πέους στην ουσία είναι μια συσκευή που τεντώνει το πέος με ασφάλεια. Τα περισσότερα σχέδια επιμηκυντών είναι πολύ παρόμοια και περιλαμβάνουν δύο βασικά στοιχεία:
Δύο σημεία στερέωσης – ένα στη βάση του πέους και ένα λίγο πριν από τη βάλανο
Μπάρες ή ράβδοι επέκτασης – αυτές μεγαλώνουν τον επιμηκυντή
Οι μπάρες ή ράβδοι επιμηκύνονται από το χρήστη, για να τεντώσουν το πέος του. Ο τρόπος με τον οποίο οι διαφορές σχεδιασμού μπαίνουν στο παιχνίδι είναι ο μηχανισμός με τον οποίο επιμηκύνονται οι ράβδοι και τα χαρακτηριστικά άνεσης.
Με γυμνό μάτι, οι επιμηκυντές πέους φαίνονται αρκετά απλοί, αλλά χρειάστηκαν χρόνια επιστημονικής έρευνας, δοκιμών, και στη συνέχεια βελτιώσεις για την ανάπτυξη τους σε συσκευές που είναι ελαφριές, εύκολες στη χρήση και άνετες για να τις φορέσετε.
Τα τρία κύρια μέρη ενός επιμηκυντή πέους είναι η βάση, οι βάσεις επιμήκυνσης, και οι ιμάντες στερέωσης.
Μόλις η συσκευή τεντώματος είναι συνδεδεμένη με το πέος σας, το τραβάει απαλά, σιγά-σιγά. Η διάταση αυτή προκαλεί μικροσκοπικά σχισίματα και στη συνέχεια, προκαλεί την κυτταρική διαίρεση, που θα σχηματιστεί στα σηραγγώδη σώματα του πέους σας.
Νέα κύτταρα αίματος θα αποκαταστήσουν την ζημιά και, με την πάροδο του χρόνου, ο νέος ιστός θα εμφανιστεί, προκαλώντας μια αύξηση στο μέγεθος του πέους (αύξηση του πέους σε μήκος και σε πάχος). Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τον επιμηκυντή, τόσο πιο πολύς νέος ιστός θα σχηματίσει.

“Το πέος σας θα συνεχίσει να μεγαλώνει και να γίνεται σκληρότερο, με το πέρασμα του χρόνου”


Για αγορές από Ελλάδα Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE20 για έκπτωση 20% Πατήστε εδώ για να αγοράσετε τον καλύτερο Επιμηκυντή Πέους της αγοράς Εγκεκριμένο από την Ε.Ε. 


τέντωμα πέους

Συμβουλές για το πώς θα χρησιμοποιήσετε ένα επιμηκυντή πέους σωστά και αποτελεσματικά

Ισχύουν για τους περισσότερους επιμηκυντές πέους
Κατ ‘αρχάς, είναι σημαντικό να επαναλάβουμε ότι θα πρέπει να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του επιμηκυντή σας, που παρέχονται από τον κατασκευαστή. Παρά το γεγονός ότι σας παρέχουμε γενικές οδηγίες σχετικά με τη χρήση επιμηκυντών παρακάτω, κάθε επιμηκυντής είναι διαφορετικός.
Αυτές είναι βασικές οδηγίες μας για το πώς να χρησιμοποιήσετε έναν επιμηκυντή πέους:

 1. Προετοιμασία – Πριν εφαρμόσετε τον επιμηκυντή πέους, οι περισσότεροι άντρες προτιμούν την προετοιμασία του πέους, με το τύλιγμα του χαλινού του πέους με ένα κομμάτι γάζα ή ύφασμα. Αυτό προστατεύει το ευαίσθητο χαλινό από το τρίψιμο από τον επιμηκυντή.
 2. Συνδέστε τη μία πλευρά του ιμάντα – Συνδέστε μια πλευρά του ιμάντα επέκτασης στην βάση του επιμηκυντή, έτσι ώστε ο επιμηκυντής να παραμείνει στη θέση του, όταν εφαρμοστεί στο πέος. Συνήθως, μπορείτε να αφήσετε ασύνδετο το λουράκι στο πλάι του επιμηκυντή που αντιστοιχεί με το κυρίαρχο χέρι σας. Δηλαδή: Αν είστε δεξιόχειρας, αφήστε την δεξιά πλευρά του ιμάντα ασύνδετη και αντίστροφα.
 3. Βάλτε το πέος στον επιμηκυντή – Πιάστε το πέος ακριβώς κάτω από τη βάλανο και με το μη-κυρίαρχο χέρι σας, τραβήξτε τη βάλανο προς την βάση του επιμηκυντή. Μόλις είναι στη θέση της, σπρώξτε το λουρί μέχρι και πάνω από το πέος, πίσω από τη βάλανο, μέχρι να αισθάνεστε άνετα. Μερικοί άνδρες προτιμούν μια μικρή επιπλέον απόσταση μεταξύ του ιμάντα και της βαλάνου, για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη προστασία της βαλάνου και του χαλινού.
 4. Ασφαλίστε τους ιμάντες – Βάλτε το λουρί μέσα από το άνοιγμα, από την πλευρά της βάσης και στερεώστε το σφιχτά, διατηρώντας ακόμα το πέος συγκρατημένο στη θέση του, με το άλλο χέρι. Στη συνέχεια, ασφαλίστε την άλλη πλευρά του ιμάντα στον επιμηκυντή με το κυρίαρχο χέρι, φροντίζοντας να κρατήσετε αρκετή ένταση στο πέος, έτσι ώστε να παραμένει στη θέση του και η βάλανος να μην γλιστρήσει έξω από το πιάσιμο του ιμάντα.
 5. Σφίξτε τα λουριά – Σφίξτε τα λουριά 2 έως 3 φορές σε κάθε πλευρά, μία πλευρά κάθε φορά. Αυτό εξασφαλίζει μια σφιχτή εφαρμογή, έτσι ώστε η βάλανος να μην μπορεί να γλιστρήσει έξω από τον ιμάντα. Μην τραβάτε το λουρί πολύ σφιχτά για να μην τραβήξετε το δέρμα.
 6. Διατηρήστε μια άνετη επιμήκυνση – Μόλις είστε καλά δεμένοι, προσαρμόστε τις ράβδους έντασης μέχρι να νιώσετε ένα άνετο τέντωμα. Μην υπέρ-τεντώσετε το πέος σας. Όπως κάθε άσκηση, εάν το παρακάνετε δεν είναι μόνο αντιπαραγωγικό, αλλά επίσης μπορεί ακόμα να οδηγήσει και σε τραυματισμό.
 7. Εφαρμόστε θερμότητα – Η εφαρμογή θερμότητας είναι ένα προαιρετικό, αλλά συνιστώμενο βήμα. Η θερμότητα θα βοηθήσει το πέος να έχει μια πιο πλαστική/εύπλαστη κατάσταση ακόμα πιο γρήγορα. Επίσης, ενθαρρύνει την ροή του αίματος στο πέος. Αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία ποικιλία πηγών θερμότητας, ποτέ μην χρησιμοποιήστε μια υγρή πηγή θερμότητας, για να μην σκουριάσουν τα μεταλλικά μέρη του επιμηκυντή.
 8. Περιμένετε – Μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα κανονικά, ενώ είστε καθιστοί ή ξαπλωμένοι, μπορείτε να δείτε τηλεόραση, να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή, να διαβάσετε ένα βιβλίο, οτιδήποτε δεν απαιτεί φυσική κίνηση, ενώ χρησιμοποιείτε τον επιμηκυντή σας. Δεν πρέπει να μετακινήστε πάρα πολύ για να μην χαλαρώσετε τη λαβή του επιμηκυντή.

βήμα 1 βήμα 2βήμα 3βήμα 4
Καλά σχεδιασμένη ρουτίνα
Για να έχετε γρήγορα αποτελέσματα και να έχετε μακροπρόθεσμα οφέλη όταν χρησιμοποιείτε τον επιμηκυντή πέους σας, πρέπει να ακολουθείτε μια ρουτίνα, ειδικά όταν πρόκειται για την ώρα που φοράτε την συσκευή.
Μερικές φορές, μπορείτε ίσως να μπείτε στον πειρασμό να τον φορέσετε λίγο περισσότερο με την ελπίδα ότι η συσκευή θα σας δώσει πιο γρήγορα αποτελέσματα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αλήθεια και θα μπορούσε να καταλήξει σε αίσθημα δυσφορίας, πόνου, να προκαλέσει ακόμα  και τραυματισμό.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν πρέπει να πονάτε. Εάν αισθάνεστε πόνο, ενώ φοράτε την συσκευή, σταματήστε αμέσως τη χρήση και ξαναφορέστε τον επιμηκυντή όταν ο πόνος υποχωρήσει. Μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες για να φύγει ο πόνος.
Μην παρατραβάτε το Πέος σαςχρόνος επιμήκυνσης πέους
Όταν πρόκειται για τη χρήση μιας συσκευής επιμήκυνσης πέους, ισχύει ότι “λιγότερο τράβηγμα – καλύτερα αποτελέσματα”. Τι σημαίνει αυτό? Το υπερβολικό τράβηγμα του πέους δεν θα οδηγήσει σε πιο γρήγορη μεγέθυνση του πέους. Στην πραγματικότητα, όταν το πέος ταλαιπωρείται πολύ συχνά, μπορεί να αρχίσει να πονάει ή να τραυματιστεί.
Για τους αρχάριους που μόλις ξεκινάνε, χωρίς εμπειρία σε ασκήσεις του πέους, προτείνετε να αρχίσετε με πολύ χαμηλότερη ένταση. Μόλις αισθανθείτε ότι το πέος είναι έτοιμο για μεγαλύτερη πίεση, αυξήστε σταδιακά την ένταση μέχρι να επιτευχθεί η μέγιστη δύναμη έλξης.
Να είστε συνεπής
Οι επιμηκυντές πέους δεν είναι μαγικές συσκευές που μπορούν να σας δώσουν από την μια μέρα στην άλλη αποτελέσματα. Αυτό που κάνει έναν επιμηκυντή πέους αποτελεσματικό και ασφαλής είναι η συνεπής εφαρμογή.
Στην πραγματικότητα, σε οποιαδήποτε μέθοδος μεγέθυνσης του πέους, η συνεπής εφαρμογή είναι πάντα το κλειδί για την επίτευξη του στόχου σας και την μακροπρόθεσμη επιτυχία. Αντί να τεντώσετε το πέος σας περισσότερο απ’όσο πρέπει, μείνετε στο άνετο τέντωμα και κάντε το με συνέπεια. Η στρατηγική αυτή είναι ασφαλής και αποτελεσματική και μπορεί να σας δώσει το μήκος που θέλετε.
Μόλις αισθανθείτε ότι είστε έτοιμοι για το επόμενο επίπεδο, αυξήστε την ένταση σταδιακά. Στην αρχή, μπορεί να νιώσετε άβολα, αλλά θα το συνηθίσετε και θα πρέπει να παραμείνετε σε αυτό το στάδιο για λίγο διάστημα, πριν προχωρήσετε στο επόμενο.


Για αγορές από Ελλάδα Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE20 για έκπτωση 20% Πατήστε εδώ για να αγοράσετε τον καλύτερο Επιμηκυντή Πέους της αγοράς Εγκεκριμένο από την Ε.Ε. 


Είναι οι Επιμηκυντές Πέους ασφαλείς;

Γρήγορη απάντηση: Ναι. Είναι απόλυτα ασφαλής, όταν γίνεται σωστή χρήση τους.
Οι επιμηκυντές πέους είναι ασφαλείς, αρκεί να επιλέξετε μιας υψηλής ποιότητας, δοκιμασμένη συσκευή.
Ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε έναν επιμηκυντή πέους είναι να ψάξετε για έναν πολύ γνωστό και επιτυχημένο κατασκευαστή αυτού του τύπου συσκευών και να αγοράσετε ένα από τα καλύτερα (πιο επιτυχημένα) προϊόντα τους.
Θα δείτε πολλά φθηνά προϊόντα σε ιστοσελίδες όπως το eBay και το Amazon, αλλά αυτές τις συσκευές δεν είναι αυτό που θέλετε. Σίγουρα, μπορείτε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα, αλλά μάλλον δεν θα δείτε κανένα αποτέλεσμα και μπορεί να τραυματιστείτε.
Απλά δεν αξίζει να δοκιμάσετε μια συσκευή που δεν είναι ιατρικώς πιστοποιημένη ή ελεγμένη.
Συνήθη προβλήματα που προκύπτουν -Κυρίως από αρχάριους χρήστεςασφάλεια επιμηκυντών πέους
Οι επιμηκυντές είναι ασφαλείς, άνετοι και αποτελεσματικοί. Ωστόσο, συνήθως οι αρχάριοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ορισμένα προβλήματα κατά τη χρήση τους.
Κάθε πακέτο επιμηκυντή πέους περιλαμβάνει έναν οδηγό χρήστη, είτε με τη μορφή φυλλαδίου, ή σε DVD. Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στην ανάγνωση ή την παρακολούθηση του οδηγού χρήστη πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Κρατήστε τον ενθουσιασμό σας όταν ανοίξετε το πακέτο, η ανάγνωση των οδηγιών μπορεί να σας σώσει πολύ χρόνο και να σας κάνει να αποφύγετε την απογοήτευση αργότερα.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν ο επιμηκυντής έχει φορεθεί υπερβολικά, ορισμένες παρενέργειες μπορεί να εμφανιστούν, ιδιαίτερα όταν η συσκευή χρησιμοποιείται ανάρμοστα. Οι κατασκευαστές επιμηκυντών πέους, τους φτιάχνουν για ασφάλεια, απόδοση και αντοχή. Ωστόσο, όταν οποιαδήποτε από αυτές τις συσκευές χρησιμοποιείται λανθασμένα, οι παρενέργειες είναι πολύ συχνές και μπορεί να φύγουν μετά από λίγες ημέρες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, όταν συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να σταματήστε αμέσως τη χρήση της συσκευής και να συνεχίσετε να την χρησιμοποιείτε μόνο όταν τα συμπτώματα φύγουν.
Κοινές παρενέργειες από μή σωστή χρήση περιλαμβάνουν:
1. Πόνο στο πέος
2. Ερεθισμό του δέρματος γύρω από τον βάλανο
3. Κατά τη κακή χρήση, μπορεί να βλάψετε τα αιμοφόρα αγγεία
Η χρήση ενός επιμηκυντή πέους είναι παρόμοια με την γυμναστική στο σώμα. Μην το παρακάνετε, καθώς αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε τραυματισμό ή πόνο στο πέος.

Μπορώ να προσθέσω και άλλη μέθοδο στο πρόγραμμα της μεγέθυνσης για να επιταχύνω τα αποτελέσματα;

Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε τίποτα άλλο, γιατί η χρήση ενός επιμηκυντή πέους από μόνη της, είναι επαρκής για να μεγεθύνετε το πέος σας, αλλά αν θέλετε να επιταχύνετε την πρόοδό σας, θα μπορούσατε να συνδυάσετε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω με το πρόγραμμά σας:

 

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή ενός επιμηκυντή πέους;

Πριν από την αγορά μια συσκευής επιμήκυνσης πέους, βεβαιωθείτε ότι διαθέτει τις ακόλουθες ιδιότητες:

 • Είναι κλινικά αποδεδειγμένη η αποτελεσματικότητα της για την πλειοψηφία των ανδρών
 • Έχει υψηλό βαθμό άνεσης
 • Είναι κατασκευασμένος από ποιοτικά υλικά δεν έχει παρενέργειες
 • Έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων για αρκετούς μήνες
 • Έχει λογική τιμή (η υπερτίμηση δεν κάνει ένα προϊόν καλύτερο)
 • Ό,τι έχει αφθονία θετικών σχολιών και μαρτυριών

Επίσης: η άνεση και η αποτελεσματικότητα είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που η συσκευή θα πρέπει να διαθέτει. Εάν δεν είναι άνετη, δεν θα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για αρκετό καιρό για να δείτε τα αποτελέσματα.

Συμβουλές αγοράς ενός επιμηκυντή πέους

Συμβουλές για την επιλογή της πρώτης σας συσκευής.
Θέλετε να αγοράσετε έναν επιμηκυντή πέους αλλά δεν έχετε ιδέα τι πρέπει να αναζητήσετε; Οι επιμηκυντές πέους κάνουν δουλειά. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές κλινικές δοκιμές που απέδειξαν ότι οι επιμηκυντές αυξάνουν το μέγεθος του πέους ή διορθώνουν την καμπυλότητα του.
Ωστόσο, ενώ υπάρχουν πολλοί επιμηκυντές για να επιλέξετε, η αγορά ενός επιμηκυντή δεν είναι εύκολη υπόθεση, ιδίως την πρώτη φορά. Εάν έχετε διαβάσει αυτό το άρθρο από την αρχή, θα έχετε μάθει ήδη πολλές πληροφορίες σχετικά με τους επιμηκυντές πέους, και πώς πρέπει να τους χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά. Παρακάτω, θα καλύψουμε τα βασικά για το τι πρέπει να αναζητήσετε σε έναν επιμηκυντή πέους, ώστε να σας βοηθήσουμε να πάρετε μια καλά τεκμηριωμένη απόφαση.
Ο επιμηκυντής έχει επιπλέον τμήματα για τη μεγέθυνση πέους;
Κατά την αγορά ενός επιμηκυντή πέους, αναζητήστε έναν με διαφορετικά μήκη ράβδου, ώστε να μπορείτε να «χτίσετε» το μήκος που σας ταιριάζει. Καθώς το πέος σας μεγαλώνει, από τις ασκήσεις μεγέθυνσης, θα χρειαστεί να προσθέσετε επιπλέον μήκος.
Επίσης, πρέπει να αναζητήσετε έναν επιμηκυντή πέους, για τον οποίο μπορείτε να παραγγείλετε ανταλλακτικά, αν χρειαστεί. Κοιτάξτε προσεκτικά τι περιλαμβάνετε στην συσκευασία του επιμηκυντή. Σκεφτείτε εάν θα χρειαστείτε συμπληρωματικές θηλιές, ιμάντες, μαξιλαράκια άνεσης και άλλα ανταλλακτικά. Ορισμένα τμήματα μπορεί να είναι αναλώσιμα και θα πρέπει να τα αγοράσετε και να τα αντικαταστήσετε μόνοι σας.
Διαθεσιμότητα εξαρτημάτων.
Αυτό είναι ένα από τα πράγματα τα οποία θα πρέπει να αναζητήσετε, επειδή η διάθεση των επιπλέον εξαρτημάτων ή αξεσουάρ, καθιστά τη συσκευή πιο ευέλικτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περαιτέρω μεγέθυνση. Για παράδειγμα, αναζητήστε έναν επιμηκυντή πέους που περιλαμβάνει μια σειρά πρόσθετων ράβδων επέκτασης που αποτελούνται από διαφορετικά μήκη.
Έχοντας αυτές τις επιπλέον ράβδους θα μπορείτε να προσαρμόσετε ευκολότερα την συσκευή επιμήκυνσης σε οποιοδήποτε μήκος του πέους. Για εκείνους που πιστεύουν ότι η ενσωματωμένη ράβδος είναι αρκετή, πρέπει να ξανασκεφτούν εάν το μήκος τους θα ξεπεράσει την ενσωματωμένη ράβδο. Όταν έχετε τις επιπλέον ράβδους, είναι εύκολο να προσαρμόσετε το πέος σας και να κάνετε την επιμήκυνση μεγαλύτερη, για να εφαρμόσει το μεγαλύτερο πέος σας.
Οι ράβδοι έρχονται σε διάφορα μεγέθη και είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσετε το μέγεθος του επιμηκυντή. Το κέρδος του να έχετε διαφορετικές ράβδους για τον επιμηκυντή είναι ότι μπορείτε να τις βάλετε μαζί για να σχηματίσουν μια μεγαλύτερη ράβδο.
Αποφύγετε την αγορά ενός επιμηκυντή πέους που έχει μόνο μία μεγάλη ράβδο ενσωματωμένη. Γιατί ακόμα κι αν είναι φτηνός, θα δείτε ότι πολύ γρήγορα δεν θα ταιριάζει στο πέος σας, το πέος σας θα είναι πολύ μικρό ή η συσκευή θα είναι πάρα πολύ μεγάλη για να χωρέσει το τρέχον μέγεθος του πέους σας.

“Πάντα πρέπει να επιλέγετε έναν επιμηκυντή πέους που περιλαμβάνει ράβδους επέκτασης, εάν θέλετε πραγματικά να μεγεθύνετε το πέος σας.”

εφαρμογή επιμηκυντή πέους

Ψάξτε με ποιον τρόπο στερεώνετε ο Επιμηκυντής σας.
Αυτό είναι κρίσιμης σημασίας. Όλα έχουν να κάνουν με την άνεση! Ο τρόπος με τον οποίο στερεώνετε τον επιμηκυντή είναι σημαντικός, όταν αποφασίζετε ποιος επιμηκυντής θα λειτουργήσει καλύτερα για σας και το πρόγραμμα μεγέθυνσης του πέους σας. Υπάρχει ένας σωλήνας που πάει πάνω από τον άξονα, ακριβώς πίσω από το κεφάλι ή βάλανο. Υπάρχουν μερικοί επιμηκυντές που χρησιμοποιούν ένα λουρί, περίπου 2,5 εκατοστών πλάτους, το οποίο επίσης στερεώνεται ακριβώς πίσω από τη βάλανο.
Μερικοί επιμηκυντές επιτρέπουν τη χρήση δύο θηλιών και λουριού. Μερικοί έχουν ένα θάλαμο με βοηθητικό λατέξ, όπου ένα κενό τραβάει την βάλανο μέσα στον θάλαμο. Μπορεί να υπάρχουν επιπρόσθετα μέρη που αλλάζουν στον επιμηκυντή σας.
Μερικοί επιμηκυντές παρέχουν γέμιση ή αφρό, ώστε να μπορείτε να τυλίξετε ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από τον άξονα.

“…η άνεση είναι το κλειδί για την επιτυχία!..”

Ο επιμηκυντής σας έχει οδηγίες χρήσης;
Κοιτάξτε εάν ο κατασκευαστής συμπεριλαμβάνει οδηγίες χρήσης σε CD , αρχεία PDF, ή ακόμα και Online βίντεο , για να σας βοηθήσει και να είστε σίγουροι ότι το χρησιμοποιείτε σωστά και με ασφάλεια.
Συμβουλή: Επισκεφθείτε το YouTube και κάντε άλλες αναζητήσεις για επιμηκυντές πέους με το όνομα του κατασκευαστή, για να δείτε τι έχει αναρτηθεί στις ιστοσελίδες βίντεο σχετικά με το πώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον επιμηκυντή.
Πώς ρυθμίζεται ο επιμηκυντής σας για να χωρέσει σωστά;
Δυστυχώς, αυτό το βασικό κομμάτι πληροφοριών είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, από τις περισσότερες ιστοσελίδες επιμηκυντών πέους που έχουμε δει. Ωστόσο, είναι σημαντικό και πρέπει να το εξετάσετε, για τον επιμηκυντή του πέους σας.
Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να φορέσετε τον επιμηκυντή και να τον προσαρμόσετε. Να προσαρμόσετε την ένταση ή να τραβήξετε το πέος σας. Η διαδικασία προέκτασης διευκολύνει τη μεγέθυνση του πέους. Αλλά πόσο πρέπει να τράβηξετε;
Μερικοί επιμηκυντές πέους έχουν «βαθμονομημένα» ελατήρια και γραμμές χαραγμένες, για να δείτε τη δύναμη που χρησιμοποιείται για να εφαρμόσει το τέντωμα. Κάποιοι έχουν γραμμές για 600 gm, 1200 gm, 1800 gm.
Σημείωση:
600 gm = 1λίβρα 5,16 ουγγιές
1200 gm = 2 λίβρες 10,32 ουγγιές
Μερικοί επιμηκυντές πέους δίνουν μόνο ένα δείγμα προγράμματος που λέει να «προσθέσετε Χ mm κάθε δύο εβδομάδες» ή να προσαρμοστείτε σε ορισμένα άλλα κριτήρια, με βάση την άνεση, τη διάρκεια, ή κάποιο συνδυασμό αυτών. Σκεφτείτε πότε πρέπει να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις, καθώς θα προοδεύετε στην μεγέθυνση του πέους.


Για αγορές από Ελλάδα Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE20 για έκπτωση 20% Πατήστε εδώ για να αγοράσετε τον καλύτερο Επιμηκυντή Πέους της αγοράς Εγκεκριμένο από την Ε.Ε. 


Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Οι εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων για επιμηκυντές πέους πρέπει να υπάρχουν. Μήπως ο πωλητής/κατασκευαστής έχει μια περίοδο εγγύησης αν ένα μέρος καταστραφεί; Εδώ παίζει ρόλο η διακύμανση των τιμών για τους επιμηκυντές πέους. Μερικές φορές οι πιο φθηνοί επιμηκυντές πέους δεν είναι πάντα οι πιο φθηνοί.

“Όταν αγόρασα έναν φθηνό επιμηκυντή δεν μπορούσα να τον φορέσω. Έπρεπε πραγματικά να βγάλω μέρη για να τον κάνω μικρότερο. Δεν υπήρχαν οδηγίες. Πονούσα για λίγο όταν τον φορούσα, αλλά ήμουν αποφασισμένος. Αργότερα, αγόρασα έναν πιο ακριβό επιμηκυντή με πολλές περισσότερες επιλογές. Αυτό ήταν σίγουρα ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για μένα και την πρόοδο μεγέθυνσης του πέους μου.”

Εγγύηση ικανοποίησης – Εγγύηση επιστροφής χρημάτωνεγγύηση επιμηκυντή πέους
Αυτό είναι σημαντικό διότι όταν μια εταιρεία προσφέρει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων αυτό σημαίνει ότι είναι σίγουροι για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος τους.
Ορισμένοι κατασκευαστές προσφέρουν μια εγγύηση που παρέχει αντικαταστάσεις σε περιπτώσεις όπου ορισμένα τμήματα σπάσουν λόγω φθοράς. Φυσικά, πρέπει να καταλάβετε ότι δεν υπόκεινται στην εγγύηση όλα τα μέρη της συσκευής. Για παράδειγμα, τα αναλώσιμα μέρη που πρέπει να αντικατασταθούν συνήθως δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Οι σοβαρές εταιρείες κατασκευής επιμηκυντών πέους παρέχουν εγγύηση 6 μηνών επιστροφής χρημάτων, έτσι ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε το μέγεθος που θέλετε ή τα χρήματά σας πίσω.

Τελικές Σκέψεις

Η ανησυχία σας θα πρέπει πάντα να είναι για την υγεία και την ασφάλειά σας.
Οι επιμηκυντές πέους είναι ένα από τις λίγες μεθόδους μεγέθυνσης πέους που είχε αρκετές σημαντικές ιατρικές μελέτες. Βασίζονται στην αρχή της έλξης, που δημιουργεί μικρο-σπασίματα στους ιστούς, τα οποία διευκολύνουν την κυτταρική ανάπτυξη και τη μεγέθυνση. Ενώ όλοι οι επιμηκυντές πέους έχουν σχεδιαστεί γύρω από τις ίδιες αρχές, οι διαφορές στο σχεδιασμό έχουν δραματικές επιπτώσεις για την άνεσή σας. Ωστόσο, με το χρόνο και τη συνεπή εφαρμογή, θα σας δώσουν τα αποτελέσματα μεγέθυνσης που ψάχνετε.
Παρά το γεγονός ότι αντιλαμβανόμαστε ότι θέλετε γρήγορα αποτελέσματα και θα μπορούσε να είναι δελεαστικό να αγοράσετε ένα προϊόν που σας τάζει γρήγορα αποτελέσματα, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι πολλά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μην λειτουργούν όπως υπόσχονται.τελικές σκέψεις

“Ένας ποιοτικός ιατρικά εγκεκριμένος επιμηκυντής πέους θα είναι πάντα ότι καλύτερο μπορείτε να πάρετε, διότι ότι είναι ασφαλής, αποτελεσματικός, και σε λογικές τιμές.”

Όταν χρησιμοποιείτε σωστά τον επιμηκυντή πέους σας, με συνέπεια, τότε αυτός θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Φυσικά, δεν υπάρχουν συντομεύσεις και οποιαδήποτε προσπάθεια να το παρακάνετε, νομίζοντας ότι θα έχετε ταχύτερα αποτελέσματα θα καταλήξει σε πόνο ή τραυματισμό.
Οι επιμηκυντές πέους είναι πολύ χρήσιμοι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα σε μια σταθερή βάση, γιατί μπορεί να είναι καλά κρυμμένοι κάτω από τα ρούχα. Τα χαλαρά παντελόνια είναι κατάλληλα για επιμηκυντές πέους, ακόμη και ενώ κάνετε τα ψώνια σας, ή ακόμη και όταν μιλάτε με τον γείτονα ή τη φιλενάδα σας. Κανείς δεν θα καταλάβει ότι τον φοράτε.
Ωστόσο, για αρχάριους, συνιστάται να μην τον φορέσετε στη δουλειά τουλάχιστον στην αρχή.
Αντ Αυτού, φορέστε τον στο σπίτι για να εξοικειωθείτε με το πώς αισθάνεστε για ένα ορισμένο αριθμό ωρών και βγάλτε τον εάν αισθανθείτε κάποια δυσφορίας.
Φορώντας τον στο σπίτι αρχικά μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα, πολύ γρήγορα. Μελετήστε το εγχειρίδιο του συγκεκριμένο επιμηκυντή πέους που έχετε. Δοκιμάστε διαφορετικές ρυθμίσεις, μέχρι να τον φορέσετε σωστά, και να είστε σε θέση να τον φορέσετε άνετα καθ ‘όλο τον συνιστώμενο αριθμό ωρών ανά ημέρα.
Μόλις νιώθετε καλά όταν φορέσετε τον επιμηκυντή, μπορείτε άνετα να τον φοράτε με σιγουριά όπου κι αν πάτε ακόμη και στην δουλεία, όταν πάτε για ψώνια, ή ακόμα και κατά την οδήγηση. Μπορεί να μην είναι βολικό να τον φοράτε ενώ παίζετε μπάσκετ, τένις η κάνετε κολύμπι. Αλλά αν είστε στο γραφείο, ή είστε υπάλληλος, ή η εργασία σας δεν συνεπάγεται πάρα πολύ κίνηση, μπορείτε πολύ άνετα να φοράτε τον επιμηκυντή.
Όσο περισσότερο μπορείτε να φοράτε τη συσκευή, τόσο πιο γρήγορα και καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα που θα έχετε. Όμως, να θυμάστε πάντα να τηρείτε το πρόγραμμα που συνιστάται από τον κατασκευαστή.Σταματήστε να ντρέπεστε για το μέγεθος του πέους σας. Μπορείτε να ξεχάσετε τις ενοχλητικές καταστάσεις στο κρεβάτι, την ανασφάλεια, την έλλειψη αυτοπεποίθησης με το Gnetics Extender. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τη σύντροφο σας με ένα πολύ μεγαλύτερο πέος, εάν θέλετε να αυξήσετε την απόδοσή σας στο κρεβάτι και να δώσετε στην σύντροφο σας πολύ περισσότερη ευχαρίστηση, εάν θέλετε μια καλύτερη σεξουαλική ζωή ,δοκιμάστε το Gnetics Extender. Πολλοί άνδρες είναι αυτοί που θα ήθελαν να έχουν ένα μεγαλύτερο πέος τόσο σε μήκος όσο και σε πάχος. Κάποιοι σκέφτονται να κάνουν χειρουργική επέμβαση για να αποκτήσουν μεγαλύτερο πέος, η επιλογή αυτή απαιτεί χρόνο και χρήμα και έχει μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας. Οι περισσότεροι όμως χρησιμοποιούν επιμηκυντές πέους.

Τι είναι ο Επιμηκυντής Πέους Gnetics Extender;Gnetics extender

To Gnetics Extender είναι μια μοναδική συσκευή μεγέθυνσης πέους, ιατρικά εγκεκριμένη και αποδεδειγμένη ότι λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά στην επιμήκυνση του πέους.
Με το Gnetics Extender, μπορείτε να προσθέσετε μέχρι και 8 εκατοστά σε μήκος, μόνο με 6 μήνες χρήσης.
Το πιο σημαντικό: είναι ασφαλές και δεν έχει παρενέργειες.
Υψηλή αυτοπεποίθηση, μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση, υψηλότερες επιδόσεις στο κρεβάτι θα είναι μόνο μερικά από τα οφέλη της χρήσης Gnetics Extender.

Η αγορά είναι γεμάτη από πανάκριβες συσκευές επιμήκυνσης πέους χαμηλής ποιότητας.Φυσικά υπάρχουν και προϊόντα υψηλής ποιότητας αποτελεσματικά, αλλά και πολλά ανασφαλές προϊόντα.
Υπάρχουν πολλά προϊόντα όπως αντλίες και κρεμάστρες βάρους που υποστηρίζουν ότι “θα αλλάξετε τη ζωή σας μέσα σε μια νύχτα”. Να θυμάστε ότι κανένα προϊόν δεν είναι σε θέση να αυξήσει το μέγεθος του πέους σας σε μόλις λίγες ημέρες.


Για αγορές από Ελλάδα Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE20 για έκπτωση 20% Πατήστε εδώ για να αγοράσετε τον καλύτερο Επιμηκυντή Πέους της αγοράς Εγκεκριμένο από την Ε.Ε. 


Πως λειτουργεί ο Επιμηκυντής Πέους;

Η συσκευή Gnetics Extender είναι βασισμένη στην αρχή της έλξης.
Η αρχή της έλξης χρησιμοποιείται επίσης και στη σύγχρονη ιατρική. Στην ορθοπεδική χειρουργική οι γιατροί χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο για την ενθάρρυνση της ανάπτυξης των οστών. Σε πλαστικές εγχειρήσεις για επέκταση των ιστών άρα και αναγέννηση νέων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη ατελειών του δέρματος όπως π.χ. τα εγκαύματα. Ο Gnetics Extender έχει εγκριθεί και έχει προταθεί από διάφορους ειδικούς στον τομέα της επιμήκυνσης πέους. Επίσης, μερικοί από τους πιο διάσημους ουρολόγους συνιστούν το Gnetics Extender στους ασθενείς τους.

Κατά τη διάρκεια της στύσης, ο εγκέφαλος απελευθερώνει ορμόνες υπεύθυνες για την αποστολή του αίματος στο πέος σας, για να γεμίσει το στυτικό ιστό.Όταν το πέος γεμίσει με τη μέγιστη δυνατή ποσότητα αίματος, προκαλείται η στύση. Όπως μπορείτε να δείτε,το μέγεθος του πέους σας περιορίζεται από το μέγεθος του στυτικού ιστού (Corpora Cavernosa)
Το τέντωμα των ιστών του πέους επιτρέπει στα κύτταρα να αναπαραχθούν, αυτό σημαίνει ότι περισσότερο αίμα μπορεί να ρέει μέσα, καθιστώντας το πέος μεγαλύτερο.Με την αύξηση της ροής του αίματος στο πέος σας ο σπογγώδης ιστός θα γίνει πιο απορροφητικός σε αίμα, που οδηγεί σε ένα μεγαλύτερο πέος.
Όπως μπορείτε να δείτε ο Gnetics Extender είναι ο καλύτερος και ασφαλέστερος τεχνητός τρόπος για την μεγέθυνση του πέους σας. Είναι η πιο αποτελεσματική και ανώδυνη μέθοδος.

Όχι πια άγχος.Όχι πια ντροπή για το μέγεθος του πέους σας

To Gnetics Extender αρχικά αναπτύχθηκε από έναν από τους πιο γνωστούς ουρολόγους. Αρχικά είχε χρησιμοποιηθεί ως ιατρική βοήθεια σε χειρουργική επέμβαση αύξησης πέους. Έχει επίσης εντατικά δοκιμαστεί και μελετηθεί από πολλούς ειδικούς προκειμένου να διασφαλιστεί αποτελεσματικά.
Είναι αναγνωρισμένη ως η πλέον αποτελεσματική συσκευή για την μεγέθυνση πέους από πολλούς από τους κορυφαίους επαγγελματίες στον τομέα αυτό.
Ο Mario Dumitrascu έχει βοηθήσει πολλούς ασθενείς να μεγαλώσουν το πέος τους και να επιτύχουν το στόχο τους όσον αφορά το μέγεθος και το σχήμα του πέους τους. Έχει ασχοληθεί στον τομέα αυτό για περισσότερα από 20 χρόνια και με επιτυχία, συνιστά το Gnetics Extender σε πολλούς από τους ασθενείς του. Με σωστή χρήση, κανείς δεν έχει ποτέ παραπονεθεί ότι η συσκευή δεν είναι αναποτελεσματική.

Πόσο θα μου κοστίσει ο Επιμηκυντής Πέους Gnetics Extender;

Το Gnetics Extender θα σας κοστίσει 129€ μόνο.

Οι αλλαγές που προέρχονται από τον Επιμηκυντή Πέους είναι μόνιμες;

Ναι είναι. Τα αποτελέσματα ΔΕΝ θα εξαφανιστούν αφού σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον επιμηκυντή πέους Gnetics Extender!Για αγορές από Ελλάδα Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE20 για έκπτωση 20% Πατήστε εδώ για να αγοράσετε τον καλύτερο Επιμηκυντή Πέους της αγοράς Εγκεκριμένο από την Ε.Ε. 

Ο συνδυασμός Gnetics Extender με τα χάπια SizeGainPlus θα σας δώσει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι το καθένα ξεχωριστάΈχω κυρτό πέος, Ο Επιμηκυντής Πέους θα με βοηθήσει;

Ναι. Η χρήση του Gnetics Extender σε ασθενείς που εμφανίζουν καμπυλότητα στο πέος είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα, παρατηρήθηκε μείωση της καμπυλότητας από 50% έως και 90% όλων των ασθενών που μελετήθηκαν, χωρίς την ανάγκη για οποιαδήποτε χειρουργική διαδικασία!

Η επιμήκυνση θα κάνει το πέος λεπτότερο;

Όχι, η αύξηση είναι αναλογική σε όλο το πέος. θα υπάρξει αύξηση στο μήκος όπως επίσης και στην περιφέρεια δεδομένου ότι οι νέοι ιστοί δημιουργούν μεγαλύτερο όγκο και αυτός ο όγκος πληρείται με νέα κύτταρα, λόγω του πολλαπλασιασμού των κυττάρων.

Θα βοηθήσει στην αύξηση της περιμέτρου του πέους;

Ασθενείς έχουν αναφέρει αύξηση της περιμέτρου έως και 30%

Η αύξηση παρατηρείται σε κατάσταση στύσης και σε κατάσταση ηρεμίας;

Ναι, η αύξηση είναι αναλογική και θα είναι εμφανής σε κατάσταση στύσης αλλά και σε κατάσταση ηρεμίας.

Αποτελέσματα του Επιμηκυντή Πέους Gnetics Extender

Μια σειρά από μελέτες και προσωπικές μαρτυρίες δείχνουν ότι τα αποτελέσματα που μπορούν να αναμένονται από την χρήση Gnetics Extender είναι μια αύξηση έως και 30% του μεγέθους του πέους σας. Για να το θέσουμε σε πραγματικούς αριθμούς, ένα πέος 15 εκατοστών μπορεί να γίνει μέχρι και 20 εκατοστά σε περίπου 6 μήνες. Επιπλέον, οι χρήστες του Gnetics Extender έχουν αναφέρει μια αύξηση στην περίμετρο και βελτίωση της συνολικής σεξουαλικής επίδοσης ως αποτέλεσμα της χρησιμοποίησης του Gnetics Extender σε συνδυασμό με τα χάπια SizeGainPlus.
Ενώ ο χρόνος που χρειάζεται για το αποτέλεσμα (6 μήνες), μπορεί να φαίνεται αρκετός σε ορισμένους άνδρες, τα καλά νέα είναι ότι μόλις έχετε επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα η αύξηση του μήκους και του πάχους είναι μόνιμο.
Μπορεί να θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα SizeGainPlus για δικό σας όφελος, αλλά o Gnetics Extender δεν θα σας χρειάζεται πια γιατί θα σας έχει προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα.

Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων;

Έχει 6 μήνες εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα επιστρέψτε απλά το προϊόν και θα πάρετε πίσω την πλήρη τιμή αγοράς. Χωρίς να σας κάνει κανένας ερωτήσεις.

Πως να χρησιμοποιήσετε το Gnetics Extender;

Η χρήση του Gnetics Extender είναι εκπληκτικά απλή και χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο σας κάθε μέρα για να δείτε πραγματικά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. Ο επιμηκυντής πέους Gnetics Extender είναι μία συσκευή η οποία επισυνάπτεται στο πέος. Ο σκοπός της συσκευής είναι να τεντώσει φυσικά το πέος σε επίπεδο άνετο και ασφαλές.

Συνιστάται ότι προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα, η συσκευή στην αρχή της θεραπείας πρέπει να φορεθεί για 4 έως 5 ώρες κάθε μέρα, και σταδιακά αυξάνεται το χρόνο έως 12 ώρες την ημέρα. Να θυμάστε ότι το πέος σας είναι σαν να γυμνάζεται ένας μυς, χρειάζεται χρόνος για να αυξήσει το μέγεθός του στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Μην περιμένετε αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα.


Για αγορές από Ελλάδα Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE20 για έκπτωση 20% Πατήστε εδώ για να αγοράσετε τον καλύτερο Επιμηκυντή Πέους της αγοράς Εγκεκριμένο από την Ε.Ε. 


Για πόσο χρονικό διάστημα θα πρέπει να χρησιμοποιήσω το Gnetics Extender;

Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται κατά τη διάρκεια της περιόδου 3-6 μηνών. Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης για να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με το Gnetics Extender.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Συστήματος Gnetics Extender

 • Μερικοί άνδρες πιστεύουν ότι ο χρόνος που χρειάζεται για να δουν αποτελέσματα είναι πολύ περισσότερος από ό, τι είναι πρόθυμοι να επενδύσουν.
  Αλλά για τους άνδρες που έχουν πάρει απόφαση να αυξήσουν το μέγεθος τους και να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή, είναι απλά ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με μια μικρή ενόχληση.
 • Δεν είναι σίγουρο ότι η αύξηση στο μήκος του πέους θα είναι 30 τοις εκατό, επειδή το σώμα του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικό και δεν θα ανταποκριθεί με τον ίδιο τρόπο στη διαδικασία – θεραπεία.
  Αυτό μπορεί να αφήσει κάποιους άνδρες απογοητευμένους, αλλά δεν υπάρχουν μαγικές συσκευές.
  Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, αυξάνοντας το μέγεθος του πέους σας είναι όπως η εκγύμναση των μυών σας – δεν υπάρχουν συντομεύσεις.

 

Σύνοψη για τον Επιμηκυντή Πέους Gnetics Extender

Είναι γεγονός ότι ο επιμηκυντής πέους Gnetics Extender λειτουργεί τέλεια για μερικούς άνδρες, βέβαια το σώμα κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικό, και δεν ανταποκρίνεται με τον ίδιο τρόπο.
Οι περισσότεροι άνδρες είναι ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που παίρνουν.

Ο Gnetics Extender δεν είναι απλά ένας άλλος τρόπος για την αύξηση του μεγέθους του πέους, είναι σχεδιασμένο να επιτύχει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα τα οποία είναι μόνιμα.
Το σύστημα Gnetics Extender είναι πολύ φθηνότερο και λιγότερο επικίνδυνο από τις εναλλακτικές μορφές χειρουργικής επέμβασης. Δεν χρειάζεται πολύ για να ανακαλύψει τα οφέλη και να δείτε τα αποτελέσματα του συστήματος.
Αν να το δει κανείς σε σχέση κόστους – οφέλους, το κόστος είναι σχεδόν τίποτα σε σύγκριση με τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που είναι δυνατόν να επιτευχθούν.


Τρόποι πληρωμής

Η ασφάλεια της αγοράς μέσω ίντερνετ είναι παραπάνω από έμπιστη και απόλυτα εγγυημένη. Οι αγορές γίνονται με μεγάλη ασφάλεια, τα στοιχεία σας είναι απόλυτα ασφαλή καθώς η εταιρεία χρησιμοποιεί μεθόδους υψίστης ασφαλείας.
Η παραγγελία μπορεί να γίνει με την πιστωτική, την χρεωστική (χρεωστικές κάρτες είναι οι κάρτες που χρησιμοποιούμε όλοι μας για την ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ) ή και με μια προπληρωμένη κάρτα, καθώς και με αντικαταβολή.


Για αγορές από Ελλάδα Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE20 για έκπτωση 20% Πατήστε εδώ για να αγοράσετε τον καλύτερο Επιμηκυντή Πέους της αγοράς Εγκεκριμένο από την Ε.Ε. 

Ο συνδυασμός Gnetics Extender με τα χάπια SizeGainPlus θα σας δώσει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι το καθένα ξεχωριστά


Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την Επιμήκυνση Πέους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


 

36 thoughts on “Επιμηκυντές

 1. Ο επιμηκυντής πέος είναι πιο ακριβός από τα χάπια αλλά το αγοράζεις μία φορά και τέλος, ενώ τα χάπια πρέπει να τα αγοράζεις κάθε μήνα για 6 μήνες.

 2. το μόνο που κάνει δουλειά σε εμένα. τον έχω μεγαλώσει 3 εκατοστά μετά από 3 μήνες χρήσης (και δεν το φοράω κάθε μέρα). το μόνο που με ανησυχεί είναι αν τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

 3. ο επιμηκυντής κάνει δουλειά. το χρησιμοποιώ 2 μήνες (σχεδόν κάθε μέρα) και έχει μεγαλώσει περίπου 2 εκατοστά το πέος μου.
  αλλά δεν βολεύει τόσο, το φοράω πιο πολύ όταν είμαι στο σπίτι

 4. Αν και ο επιμηκυντής πέους ενδεικνύεται σε άνδρες που έχουν κάνει περιτομή, καλύτερα να συμβουλευτείς τον θεράποντα ιατρό σου.

 5. παιδιά ο επιμηκυντής πέους έχει σίγουρα αποτελέσματα, εμένα η πούτσα μου μεγάλωσε 5 εκατοστά σε 7-8 μήνες που το χρησιμοποιώ.
  μου το πρότεινε ένας φίλος και το αγόρασα για πλάκα πιο πολύ. αλλά όντως έχει αποτελέσματα

 6. μην το λες, και με τα sizegain plus είδα μεγάλη διαφορά.
  η πούτσα μου μεγάλωσε τουλάχιστον 4 εκατοστά, βέβαια τα έπαιρνα 6 μήνες.
  τώρα σκέφτομαι να πάρω και αυτό το μηχάνημα επιμήκυνσης πέους.
  ξέρει κανείς αν ισχύει ο κωδικός GREECE10% και για το μηχάνημα?

 7. πιστεύω ότι είναι το μόνο που μπορεί να μεγαλώσει την πούτσα τόσο πολύ,
  έχει κάποια μειονεκτήματα ( πρέπει να το φοράς μερικές ώρες την μέρα) αλλά είναι το μόνο που έχει αποτελέσματα.

 8. δεν χρειάζεται να έχει εγγύηση .. μεγαλώνει το πέος σίγουρα.
  όσοι γνωστοί μου το έχουν πάρει τους έχει μεγαλώσει την πούτσα αρκετά

Σχολιάστε