Πως να Έχετε μια Καλύτερη Σεξουαλική Ζωή

Σου Άρεσε;

Στις ταινίες, το σεξ και η σεξουαλική ζωή φαίνονται πάντα υπέροχα. Αλλά αν είστε όπως πολλοί άντρες, το σεξ μπορεί να μην είναι όσο καλό νομίζετε ότι θα μπορούσε να είναι. Μπορεί να νιώθετε άγχος, ανησυχία για την απόδοσή σας, η να νιώθετε άσχημα για το σώμα σας. Άσχετα με την περίπτωση, νιώθετε ότι δεν κάνετε σεξ όσο κάνουν οι υπόλοιποι.

Πως Είναι η Σεξουαλική Σου Ζωή;

Σε μια έρευνα του Πανεπιστημίου του Οχάιο βρέθηκε ότι οι άντρες νεαρής ηλικίας σκέφτονται το σεξ περίπου 19 φορές τη μέρα (σε σχέση με τις γυναίκες που το σκέφτονται περίπου 10 φορές καθημερινά). Άσχετα με το γεγονός ότι υπάρχει στο μυαλό των αντρών πολύ συχνά, οι άντρες παραμένουν μπερδεμένοι όσο αφορά το τι είναι το καλό σεξ, και πως να το κάνουν. Οι άντρες αντιμετωπίζουν νοητικά και φυσικά εμπόδια για το καλό σεξ. Μπορεί να ταλαιπωρούνται από χαμηλή αυτοπεποίθηση, και να πιστεύουν μύθους και παραφιλολογίες για το σεξ. Πολλοί άντρες χρειάζονται περισσότερη εξάσκηση στον τρόπο που πρέπει να γίνεται το σεξ.

Τι Είναι το Καλό Σεξ;

”Το καλό σεξ είναι υποκειμενικό”, λέει η Patti Britton, μια κλινικός σεξολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Η Τέχνη Του Σεξ. ”Μερικούς άντρες, μπορεί να τους ενδιαφέρει να δώσουν πολλαπλούς οργασμούς στην σύντροφό τους. Άλλους, τους ενδιαφέρει να μπορούν να κρατήσουν περισσότερο από 3 λεπτά. Το να είσαι ένας καλός εραστής σημαίνει να γίνεις καλός εραστής με τον δικό σου σύντροφο, και αυτό απαιτεί κάτι πολύ δύσκολο: να μιλήσεις.”
Οι άντρες μπορεί να διαδίδουν ότι είναι άριστοι στο σεξ, αλλά οι περισσότεροι νομίζουν ότι το σεξ που κάνουν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Οι παρακάτω συμβουλές είναι ένας οδηγός για καλό σεξ, 6 συμβουλές και περισσότερη σεξουαλική απόλαυση.

Συμβουλή Καλού Σεξ 1: Μιλήστε στο Κρεβάτι

Το να μιλάτε στο κρεβάτι είναι σημαντικό.Εκτός από τα φιλιά και άλλες σεξουαλικές δραστηριότητες, οι άντρες μπορούν ανοίξουν το στόμα τους, να μιλήσουν με τη σύντροφό τους για το τι τους αρέσει, και τι αρέσει στη σύντροφό τους. Το κυριότερο είναι να είστε ανοιχτοί και να εμπιστεύεστε τον άλλον.
”Αν μάθετε τον εαυτό σας και τη σύντροφό σας, θα έχετε μια πολύ πιο ερωτική και εκρηκτική σεξουαλική σχέση,” λέει ο Joy Davidson, ένας ψυχολόγος και σεξολόγος από την Νέα Υόρκη, και συγγραφέας του Σεξ Χωρίς Φόβο.

Συμβουλή Καλού Σεξ 2: Μην Πιστεύετε Όλα Αυτά που Ακούτε

Οι άντρες μπορεί να περηφανεύονται και λένε υπερβολές στους φίλους τους για την συχνότητα της σεξουαλικής τους δραστηριότητας, αλλά αντίθετα με τις γυναίκες, οι άντρες υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να μιλήσουν για ανασφάλειες που έχουν γύρω από το σεξ. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι άντρες δημιουργούν μη ρεαλιστικές εικόνες για τη σεξουαλική συχνότητα και την ικανότητά τους.
Σύμφωνα με τον Michael Castleman, έναν ειδικό του σεξ από το Σαν Φρανσίσκο και συγγραφέα του βιβλίου Καλό Σεξ:Ένας Οδηγός του Άντρα για τις Τεχνικές του Ολοκληρωμένου Σεξ, η μέση συχνότητα του σεξ σε ανθρώπους που βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις είναι περίπου μια φορά τις 10 μέρες.
Πολλοί άντρες νομίζουν ότι η σεξουαλική τους ζωή είναι ελλιπής, ότι οι άλλοι άντρες κάνουν πιο σκληρό σεξ ή πιο συχνά,” λέει ο Davidson. ”Έχουν την εντύπωση ότι η απόλαυση έχει φύγει και τους άφησε πίσω.”


συμβουλές για βελτίωση του έρωτα


Συμβουλή Καλού Σεξ 3: Μην Συγκρίνετε τη Σεξουαλική σας Ζωή με τα Πορνό

Δυστυχώς, οι άντρες μπορεί να μαθαίνουν τα περισσότερα από αυτά που ξέρουν από την πορνογραφία. Το πρόβλημα είναι ότι οι γυναίκες και οι άντρες που εμφανίζονται στα πορνό έχουν συχνά την τέλεια εμφάνιση. Και οι άντρες και οι γυναίκες είναι προικισμένοι, και αυτό μπορεί να προκαλέσει μια λάθος εικόνα για το τι είναι ρεαλιστικό.
”Ένας από τους πιο καταστροφικούς μύθους των πορνό είναι ότι κάνει τους άντρες να πιστεύουν ότι έχουν πολύ μικρό μόριο,” λέει ο Castleman.”Ξεχνούν ότι η πορνογραφία προσλαμβάνει αυτούς που θέλει… Αυτοί δεν αντιπροσωπεύουν το μέσο άντρα. Αποτελούν τους άντρες στην κορυφή της πυραμίδας.”
Άλλοι μύθοι που μαθαίνουν οι άντρες από την πορνογραφία είναι πως προβάλλουν ότι οι γυναίκες είναι πάντα έτοιμες για σεξ, ότι τα ίδια κόλπα λειτουργούν σε όλες τις γυναίκες κάθε φορά, και ότι το σεξ πάντα τελειώνει με έναν οργασμό.
Τα πορνό δεν προκαλεί μόνο άσχημα. Μπορεί να δώσει στους άντρες ιδέες για εναλλακτικό σεξ και ωραία σενάρια που μπορούν να απολαύσουν με τις συντρόφους τους, με έναν όρο:
”Να θυμάστε ότι δεν είναι η πραγματικότητα”, λέει ο Castleman.”Είναι σαν να βλέπεις μια καταδίωξη σε μια ταινία. Είναι εντυπωσιακή. Είναι διασκεδαστική. Αλλά όλοι ξέρουν ότι δεν είναι ο σωστός και ρεαλιστικός τρόπος οδήγησης.”

Συμβουλή για Καλό Σεξ 4: Επικεντρωθείτε στις Απολαυστικές Αισθήσεις

Το άγχος και οι παρεμβολές μπορεί να οδηγήσουν σε λιγότερο απολαυστικό σεξ. Αφήστε το άγχος της δουλειάς στο γραφείο, και καταπολεμήστε το άγχος για την απόδοση σας. ”Αν μπορέσουμε να αποβάλλουμε τις κακές σκέψεις, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε πολύ καλύτερο σεξ,” λέει η Britton.
Συμβουλεύει τους άντρες να επικεντρωθούν στις Απολαυστικές Αισθήσεις. ”Υπάρχουν τεχνικές για οπτική επαφή και μασάζ, όπως και συγχρονισμένες αναπνοές για να σε κρατήσουν συγκεντρωμένο στη στιγμή,” λέει η Britton.”Το καλό σεξ γίνετε στο παρόν. Όχι στο μέλλον, όπως το να αγχώνεσαι για το αν θα τελειώσεις γρήγορα.”

Συμβουλή για Καλό Σεξ 5: Επικεντρώσου Λιγότερο στο Μέγεθος και Περισσότερο σε άλλα θέματα

Όσο αφορά το μέγεθος του πέους, οι άντρες πάντα ακούνε ότι το μέγεθος δε μετράει για τις γυναίκες. Αν και τις περισσότερες φορές αυτό ισχύει, δεν είναι τόσο σημαντικό το πόσο μεγάλο είναι αλλά το πόσο ταιριάζει στη σύντροφό σας. ”Δεν θα ισχυριστώ ότι δε μετράει,” λέει η Davidson.”Υπάρχουν πολλές γυναίκες που τους ενδιαφέρει πάρα πολύ. Αλλά προτιμώ να επικεντρωθώ στην ιδέα ότι είναι διαφορετικό ανά περίπτωση.”
Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά σχήματα και μεγέθη και κάποιοι ταιριάζουν περισσότερο από κάποιους άλλους. Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σκέφτεστε συνέχεια και να σας ανησυχεί. Επικεντρωθείτε στα προκαταρκτικά- φιλιά, χάδια, και άλλους τρόπους να δώσετε ευχαρίστηση- μπορεί να φέρει πολύ απολαυστικά αποτελέσματα για άντρες και γυναίκες ανεξαρτήτως μεγέθους και σχήματος.
Μην ξεχνάτε να επικοινωνείτε με το σύντροφό σας.”Πολλές γυναίκες απολαμβάνουν να ακούν τη φωνή του άντρα κατά τη διάρκεια του έρωτα,” λέει η Davidson.”Αν ένας άντρα έχει λεκτική ικανότητα και μπορεί να αναστατώσει μια γυναίκα μέσω της φωνής του, αυτό μπορεί να γίνει ένα δυνατό όπλο για την επιτυχία του.”

Συμβουλή Καλού Σεξ 6: Προγραμματίστε το Σεξ..Σοβαρά!

Μπορεί να ακούγετε τετριμμένο να προγραμματίσετε το σεξ, αλλά μπορεί να το κάνει πολύ χαλαρωτικό όταν το ζευγάρι έχει ρεαλιστικές προσδοκίες.” Υπάρχει αυτός ο μύθος που λέει ότι πρέπει να πέφτετε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου χωρίς προειδοποίηση, με μουσική να παίζει και τον ήλιο να δύει, και αν αυτό δε γίνει κάτι δεν πάει καλά με σας,” λέει ο Castleman.”Ανοησίες. Η πραγματική ζωή δεν είναι έτσι.”
Ο προγραμματισμός του σεξ μπορεί να εξαφανίσει αντιπαραθέσεις ως προς τις επιθυμίες του καθενός και να διώξει την πίεση της απόδοσης.”Οι άνθρωποι αναρωτιόνται,’και αν δεν έχω διάθεση;‘ Μια από τις πολλές υποχρεώσεις στις σχέσεις είναι ότι κάποιες φορές θα πρέπει να κάνεις θυσίες. Αλλά αυτό που κάνει τους ανθρώπους να ξαφνιάζονται είναι ότι όταν αρχίζουν να προγραμματίζουν το σεξ αρχίζουν και το απολαμβάνουν πραγματικά,” λέει ο Castleman.


Σχετικά άρθρα:


 

Σχολιάστε