Χάπια Επιμήκυνσης Πέους

φυτικά χάπια επιμήκυνσης πέουςΤι είναι τα χάπια επιμήκυνσης πέους;

Τα χάπια επιμήκυνσης πέους σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν τους άνδρες να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Ειδικά επιλεγμένα βότανα συμβάλουν στην αύξηση του επιπέδου της τεστοστερόνης στο αίμα, άρα και αυξάνουν τη σεξουαλική ορμή. Τα χάπια αυξάνουν το μήκος (έως και 8 εκατοστά) και την περίμετρο του πέους (έως και 2,5 εκατοστά).
Σε μερικούς μήνες, θα έχετε ένα πολύ μεγαλύτερο πέος. Τα αποτελέσματα που είναι πολλά, και όλα αφορούν τη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής, καλύτερες στύσεις και πολύ μεγαλύτερης διάρκειας, καλύτερες και πιο απολαυστικές εκσπερματώσεις, και το καλύτερο από όλα τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Μην περιμένετε άλλο για να αλλάξετε τη ζωή σας!

Είστε έτοιμοι να βελτιώσετε την σεξουαλική σας ζωή αποκτώντας Μεγαλύτερο Πέος με ασφαλή και φυσικό τρόπο;

Μια καλή σεξουαλική ζωή είναι ιδιαίτερη σημαντική για την ευτυχία και την ικανοποίηση στην ζωή. Η στυτική δυσλειτουργία – ή ένα πολύ μικρό πέος – μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ζωή σας. Στο παρελθόν αυτό μπορεί να οδηγούσε σε κατάθλιψη αφού δεν υπήρχε διαθέσιμος τρόπος αντιμετώπισης. Σήμερα, παρόλα αυτά, η σύγχρονη επιστήμη έχει δημιουργήσει φυσικά χάπια για την σεξουαλική βελτίωση των ανδρών.
Ενώ μερικοί άνδρες καταφεύγουν σε ιατρικές συνταγές οι οποίες μπορεί να έχουν επικίνδυνες παρενέργειες, τώρα υπάρχει ένας φυσικός τρόπος μεγέθυνσης του πέους και βελτίωσης της σεξουαλικής σας απόδοσης. Αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε με οποιαδήποτε γυναίκα, τότε πραγματικά χρειάζεστε φυσικούς τρόπους για να μεγαλώσετε το πέος σας.

“Η σεξουαλική επίδοση και το μέγεθος του πέους είναι κάτι στο οποίο δίνουν ιδιαίτερη έμφαση όλες οι γυναίκες, είτε το παραδέχονται είτε όχι”

Η αίσθηση ότι βρίσκονται με έναν άνδρα που μπορεί να λειτουργήσει και να τις ικανοποιήσει δεν μπορεί να συναγωνιστεί.
Υπάρχει πάντα το περιθώριο το πέος σας να γίνει λίγο μεγαλύτερο και πιο παχύ ενώ ταυτόχρονα οι σεξουαλικές σας επαφές να διαρκούν περισσότερο. Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι η μέση σεξουαλική εμπειρία διαρκεί είκοσι πέντε λεπτά και αν δεν φτάνετε σε αυτό το όριο τότε υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Πώς λειτουργούν τα χάπια Επιμήκυνσης Πέους;

Απόλυτα φυσιολογικά υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γύρω από τα χάπια επιμήκυνσης πέους.
Είναι γεγονός ότι, ένα συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να επιμηκύνει μερικές φορές το πέος κατά μερικά εκατοστά. Κάτι το οποίο πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν, αλλά οι επιστήμονες δηλώνουν ότι αυτό ισχύει.
Φυσικά, τα οφέλη του μεγέθους ποικίλουν ανάμεσα στους άνδρες που παίρνουν το χάπι και παράγοντες όπως η ηλικία και η κατάσταση, παίζουν μεγάλο ρόλο.
Η βασική προϋπόθεση για την ανδρική βελτίωση είναι η αύξηση της στύσης μεγαλώνοντας τη ροή του αίματος του πέους. Με την αύξηση της ροής του αίματος στους δύο θαλάμους του πέους, το πέος μπορεί να εκταθεί και να μεγαλώσει τα τοιχώματα των θαλάμων του πέους.
Η επέκταση του μεγέθους των δύο θαλάμων του πέους σας με τη ροή του αίματος και του νιτρικού οξέος γίνεται με πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς συστατικών. Αν και τα συστατικά και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μπορεί να ποικίλουν και αν και υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί που μπορούν να συμβάλλουν στην αύξηση της ροής του αίματος στο πέος.
Πως μπορεί η λήψη χαπιών να οδηγήσει στην αντρική βελτίωση της απόδοσης ή ακόμα στην μόνιμη μεγέθυνση του πέους;
Όπως συμβαίνει με οποιονδήποτε ιστό του σώματος όταν γυμνάζεται, ο απαλός ιστός και οι σπογγώδεις θάλαμοι στο πέος, οι οποίοι γεμίζουν με αίμα που προκαλεί τη στύση, μπορούν να επεκταθούν με την συχνή επαναλαμβανόμενη δραστηριότητα. Σε αντίθεση με τα τεχνητά φάρμακα, τα φυσικά χάπια για το πέος λαμβάνονται κάθε μέρα και προκαλούν στύση σε έναν βαθμό ακόμα και αν δεν ακολουθήσει σεξουαλική δραστηριότητα. Αυτό βοηθάει τους σπογγώδεις θαλάμους να μπορούν να αποθηκεύσουν περισσότερο αίμα και να ανταποκρίνονται καλύτερα και γρηγορότερα στα νευρικά σήματα που λαμβάνουν.
Εάν πιστεύετε ότι παίρνοντας μία εβδομάδα χάπια επιμήκυνσης σας θα μεγαλώσει το πέος 10 εκατοστά, κάνετε μεγάλο λάθος..
Τα χάπια επιμήκυνσης πέους λειτουργούν με τρεις τρόπους:

 • Διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία στο πέος
 • Εκτοξεύουν την σεξουαλική αντοχή
 • Αυξάνουν την παραγωγή τεστοστερόνης

Για να καταλάβετε πως λειτουργούν αυτά τα χάπια με λεπτομέρεια, είναι σημαντικό να δείτε πρώτα την ανατομία του πέους.


Για αγορές από Ελλάδα Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE20 για έκπτωση 20% Πατήστε εδώ για να αγοράσετε τα καλύτερα Χάπια Επιμήκυνσης Πέους της αγοράς Εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.
Τα Χάπια επιμήκυνσης Πέους SizegainPlus είναι τα μόνα που έχουν πάρει Έγκριση από τον Ε.Ο.Φ. με αριθμό έγκρισης 64954/27.07.2013


Τα μέρη του ανθρώπινου Πέους

Το πέος αποτελείται από διαφορετικά μέρη, σε μερικά από τα οποία στοχεύουν συγκεκριμένα τα περισσότερα χάπια:

 • Σηραγγώδη Σώματα: Αυτά μπορούν να περιγραφούν σαν δυο θάλαμοι που σχηματίζονται κατά όλο το μήκος του πέους. Αυτοί οι θάλαμοι περιέχουν πολλά αιμοφόρα αγγεία και κοιλότητες. Καθώς τα σηραγγώδη σώματα αποτελούν δυο από τα πιο σημαντικά τμήματα του πέους, είναι ο κύριος στόχος των χαπιών σεξουαλικής βελτίωσης.
 • Ουρήθρα: Αυτή είναι ένα ακόμη κανάλι που βρίσκεται κάτω από τα σηραγγώδη σώματα. Είναι η περιοχή όπου ρέουν τα ούρα και το σπέρμα- αν και αυτό δεν γίνεται ποτέ ταυτόχρονα.
 • Στυτικός ιστός: Ο στυτικός ιστός είναι οι δυο κύριες αρτηρίες και οι πολυάριθμες φλέβες οι οποίες υπηρετούν το πέος και ιδιαίτερα τα σηραγγώδη σώματα.
 • Βάλανος: Αυτό είναι το ευκολότερο μέρος για να το καταλάβετε μιας και είναι το μεγαλύτερο στοιχείο του πέους.
 • Το κεφάλι: Στο πάνω μέρος του βαλάνου είναι το κεφάλι.
 • Το στόμιο: Αυτό βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού του πέους και είναι το σημείο από το οποίο βγαίνουν τα ούρα και το σπέρμα.

Περισσότερα για τα σηραγγώδη σώματα
Αναφέραμε ότι οι κατασκευαστές χαπιών για την επιμήκυνση πέους και την βελτίωση της σεξουαλικής δραστηριότητας στοχεύουν σε αυτό το σημείο μιας και είναι από τα σημαντικότερα μέρη του πέους. Συγκεκριμένα παίζουν ιδιαίτερο ρόλο κατά την διάρκεια της στύσης.
Μια στύση συμβαίνει όταν τα νεύρα του εγκεφάλου στέλνουν σήματα στα νεύρα του πέους. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα αιμοφόρα αγγεία του πέους χαλαρώνουν, αφήνοντας περισσότερο αίμα να κυλίσει μέσα στο όργανο. Φυσιολογικά αυτό οδηγεί στην μεγέθυνση του πέους έτσι ώστε να χωρέσει περισσότερο αίμα.
Τα σηραγγώδη σώματα είναι λοιπόν πολύ σημαντικά. Τα περισσότερα ανδρικά χάπια της αγοράς έχουν συστατικά που βοηθούν στην καλύτερη αιμάτωση στα σηραγγώδη σώματα με αποτέλεσμα μεγαλύτερη και πιο σταθερή στύση.

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα συστατικά πίσω από αυτά τα Χάπια Επιμήκυνσης Πέους;φυτικά συστατικά

Διαφορετικές μάρκες χαπιών για το πέος περιέχουν διαφορετικά συστατικά, αλλά γενικά φτιάχνονται από μίξη βοτάνων και φυσικών συστατικών που έχουν μελετηθεί και αποδειχτεί ότι βοηθούν στην βελτίωση της αντρικής σεξουαλικής επίδοσης. Είναι φανερό ότι οι κατασκευαστές βασίζονται σε έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών συστατικών για αυτά τα χάπια.
Παρόλα αυτά η ακόλουθη λίστα περιλαμβάνει τα πιο δημοφιλή:

 • Τριβόλι: Έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά στην βιομηχανία ανδρικής βελτίωσης της σεξουαλικής απόδοσης. Μια μελέτη το 2008 αποκάλυψε ότι το τριβόλι βελτιώνει την σεξουαλική απόδοση ενώ ταυτόχρονα μειώνει τον χρόνο ανάμεσα στις εκσπερματώσεις.Ένα πολύ δραστικό φυτό της παράδοσης των ανατολικών χωρών που χρησιμοποιείτε ως ενισχυτής της λίμπιντο. Προκαλεί μια σημαντική αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης.
 • L- Αργινίνη: Θεωρείτε ένα σημαντικό αμινοξέο, και το σημαντικό στοιχείο είναι το νιτρικό οξύ που παράγει. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού το νιτρικό οξύ είναι γνωστό ότι βοηθάει για σκληρότερες στύσεις και επίσης διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία γύρω από το πέος.
 • Ψευδάργυρος: Αν και ο ψευδάργυρος δεν έχει άμεση επιρροή στο μέγεθος του πέους, μπορεί να βελτιώσει την υγεία του σπέρματος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό αν λάβετε υπόψη σας ότι πολλοί άνδρες δεν λαμβάνουν ικανοποιητικές ποσότητες ψευδαργύρου.
 • Βιθάνια: Αυτό το συστατικό με φυτική βάση είναι γνωστό για την αύξηση της σύνθεσης του νιτρικού οξέος στα λευκά κύτταρα του αίματος. Σαν παράπλευρο αποτέλεσμα αυτού είναι ότι θα ρέει περισσότερο αίμα στο πέος σας και ουσιαστικά θα γίνει μεγαλύτερο.
 • Ορχιδέα Κουρκουλίγκο: Αυτό το συστατικό έχει υπάρξει το αντικείμενο πολλών δοκιμών. Για παράδειγμα, το 2007 βρέθηκε ότι η ορχιδέα Κουρκουλίγκο ήταν ικανή να αυξήσει την στύση όπως επίσης να ενισχύσει την σεξουαλική απόδοση.
 • Κόκκινη Ασιατική Πιπερόριζα: Αυξάνει την σεξουαλική ικανότητα, ενδυναμώνει την ενέργεια, καθώς επίσης την παραγωγή και την κινητικότητα του σπέρματος. Αντιμετωπίζει επίσης την πρόωρη εκσπερμάτωση.
 • Νταμιάνα: Συμπεριφέρεται σαν αφροδισιακό, βοηθάει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης και ηρεμεί τους μύες.
 • Τζίνγκο Μπιλόμπα: Αυξάνει την ροή του αίματος στο πέος.Έχει χρησιμοποιηθεί χρόνια για την αύξηση της ροής του αίματος του εγκεφάλου για να βελτιώσει τη μνήμη και τη νοητική ικανότητα. Οι μελέτες δείχνουν ότι το βότανο βοηθά επίσης στην αύξηση της ροής του αίματος στην γεννητική περιφέρεια, πράγμα που σημαίνει ότι το πέος θα έχει τη δυνατότητα να παραμένει όρθιο πολύ περισσότερο από ό,τι πριν.
 • Epimedium sagittatum (φλοιός φυτού): Ενισχύει τη λίμπιντο και βελτιώνει τη στυτική λειτουργία. Δουλεύει Χαλαρώνοντας τα αιμοφόρα αγγεία και επιτρέποντας μεγαλύτερη ροή αίματος στο πέος.
 • Μαραπουάμα: Η επίδραση του περιλαμβάνει αυξημένη παραγωγή τεστοστερόνης, ανεβασμένη λίμπιντο και μεγαλύτερη σε μέγεθος στύση.
 • Yohimbe: Διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία επιτρέποντας στο πέος να δεχτεί περισσότερο αίμα και να γίνει πιο σκληρό.
 • Dodder seed (seman Cuscutae): Τονωτικό φυτό που χρησιμοποιείται ευρέως για την αντιμετώπιση σεξουαλικών προβλημάτων όπως η ανικανότητα και η πρόωρη εκσπερμάτωση.
 • Saw Palmetto: Σκόνη φυτού γνωστό για την τόνωση της χαμηλής λίμπιντο στους άνδρες και την αύξηση της σεξουαλικής ενέργειας, έχει διαπιστωθεί ότι μειώνει το κίνδυνο του προστάτη κατά 13%.
 • Hawthorne berry: φρούτο το οποίο συμβάλλει στην προστασία έναντι των καρδιακών παθήσεων και ελέγχει την υψηλή αρτηριακή πίεση και την υψηλή χοληστερόλη.
 • Ιnosine anhydrous: Είναι μια φυσική ουσία που μπορεί να βοηθήσει την ικανότητά του σώματος να μεταφέρει οξυγόνο, ώστε να μπορεί να εργαστεί σκληρότερα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολύ μεγαλύτερη αντοχή/επίδοση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας.
 • Avena sativa: Είναι εξαιρετικό τονωτικό του νευρικού συστήματος. Καταπολεμά τη συναισθηματική ένταση, συμβάλλει στην βελτίωση του ύπνου, ενδυναμώνει τα οστά και το καρδιαγγειακό σύστημα και τονώνει την λίμπιντο.
 • Ginseng: Οι ρίζες Ginseng είναι ίσως το καλύτερο βότανο που περιέχει το χάπι, θεωρείται στην Κίνα για πάνω από 2000 χρόνια αφροδισιακό, ελιξίριο μακροζωίας, ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος, και οι πιο δημοφιλείς ευεργετικές του ιδιότητες είναι η αύξηση του μεγέθους των αιμοφόρων αγγείων του πέους κάτι που έχει γίνει σαφές σε πολλές μελέτες, γεγονός που σημαίνει ότι το πέος σας θα μεγαλώσει και θα παραμείνει έτσι μόνιμα.

Τα καλύτερα χάπια στην αγορά όπως είναι τα SizegainPlus ΔEN περιέχουν ζάχαρη,τεχνητές χρωστικές ουσίες,συντηρητικά ή αρώματα!

Γιατί τα χάπια SizegainPlus είναι τόσο δημοφιλής;

Τα SizegainPlus είναι δημοφιλές επειδή έχουν αποτελέσματα! Εκατομμύρια άνδρες έχουν χρησιμοποιήσει τα SizegainPlus, ανάμεσα τους και πάρα πολλοί πορνοστάρ, και έχουν δει καταπληκτικά αποτελέσματα!
Τα φυσικά συστατικά είναι επίσης αυτά που κάνουν τα SizegainPlus τόσο δημοφιλείς, γιατί κανένας δεν θέλει να βάλει κάτι στο σώμα του που θα μπορούσε να τον βλάψει πραγματικά.
Είναι 100% φυτικά και ασφαλές! 100% Ακίνδυνα!


Για αγορές από Ελλάδα Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE20 για έκπτωση 20% Πατήστε εδώ για να αγοράσετε τα καλύτερα Χάπια Επιμήκυνσης Πέους της αγοράς Εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.
Τα Χάπια επιμήκυνσης Πέους SizegainPlus είναι τα μόνα που έχουν πάρει Έγκριση από τον Ε.Ο.Φ. με αριθμό έγκρισης 64954/27.07.2013


Είναι όλα τα χάπια επιμήκυνσης πέους ίδια;

Για την ακρίβεια, όχι. Υπάρχουν διαφορές στα περισσότερα προϊόντα στην αγορά. Μερικά περιέχουν τυποποιημένα εκχυλίσματα τα οποία συχνά μπερδεύονται με φαρμακευτικές αγωγές. Όλα τα φυσικά χάπια περιέχουν ρίζες και εκχυλίσματα από μία ποικιλία φυτικών πηγών. Η ανάμειξή τους είναι συνήθως κατοχυρωμένη και τα προϊόντα είναι μοναδικά.
Τα περισσότερα προϊόντα φαίνεται να έχουν τα ίδια βασικά συστατικά, αλλά όμως μερικά χάπια δουλεύουν πολύ καλύτερα από κάποια άλλα. Πώς μπορεί αυτό να αιτιολογηθεί;
Το κλειδί είναι οι πηγές των συστατικών που χρησιμοποιούνται, η δραστικότητά τους, η ποσότητα των συστατικών που χρησιμοποιούνται και ο τρόπος με τον οποίο τα συστατικά ενώνονται μεταξύ τους. Για παράδειγμα, μερικές εταιρείες χρησιμοποιούν παλιά βότανα – βότανα τα οποία έχουν παραμείνει στις αποθήκες για χρόνια. Όπως το φαγητό, όσο πιο φρέσκα είναι τα βότανα τόσο καλύτερα.
Εάν τα βότανα δεν είναι σωστά αναμεμειγμένα ή σωστά συνδυασμένα – είναι σαν να τρώτε βρωμιά. Το ότι δύο προϊόντα έχουν τα ίδια συστατικά, δεν σημαίνει ότι είναι ίδια. Μία Ferrari και ένα Yugo είναι και τα δύο αυτοκίνητα, σωστά; Πιστεύω όμως πως όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι υπάρχει μια διαφορά.

Είναι ασφαλή τα χάπια Επιμήκυνσης Πέους;

Γενικά τα χάπια επιμήκυνσης πέους είναι σχετικά ασφαλή. Τα συστατικά τους προέρχονται κυρίως από φυσικά βότανα τα οποία κάποιος μπορεί να αγοράσει από οποιοδήποτε φαρμακείο, χωρίς ιατρική συνταγή. Ακόμα και έτσι όμως, πρέπει πάντα να διαβάζετε τα συστατικά για να βεβαιωθείτε ότι δεν περιέχουν κάποιο συστατικό που ίσως σας προκαλέσει κάποια αντίδραση, εξαιτίας κάποιας άλλης φαρμακευτικής αγωγής, κατάστασης ή πάθησης την οποία έχετε.
Τα χάπια για το πέος των πιο γνωστών εταιρειών περιέχουν φυσικά, φυτικά συστατικά σε δοσολογίες που θεωρούνται ασφαλείς για κατανάλωση από έναν ενήλικο άνδρα. Οι παρενέργειες είναι σπάνιες και για τους περισσότερους κατασκευαστές δεν έχει αναφερθεί καμία.
Είναι ασφαλές να πάρω χάπια αντρικής βελτίωσης με άλλα συνταγογραφημένα φάρμακα; Υπάρχει κίνδυνος;
Πάντα πρέπει να ελέγχετε οτιδήποτε παίρνετε με τον γιατρό σας, ιδιαίτερα αν έχετε υψηλή πίεση. Παρόλα αυτά, αυτά τα προϊόντα είναι ιδιαίτερα ασφαλή για οποιονδήποτε άνδρα δεν έχει υψηλή πίεση.

“Υπάρχουν παρενέργειες με τα χάπια Επιμήκυνσης Πέους;


Η απάντηση είναι ΌΧΙ, δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες από τη λήψη, τα χάπια είναι κατασκευασμένα από 100% φυτικά συστατικά.

Είναι ένα 100% ασφαλές μείγμα βοτάνων για αυτό και δεν χρειάζεται συνταγή γιατρού.”

Υπάρχουν παρενέργειες με τα χάπια SizegainPlus;

Η απάντηση είναι ΌΧΙ, δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες από τη λήψη SizegainPlus, τα χάπια είναι κατασκευασμένα από 100% φυτικά συστατικά.
Είναι ένα 100% ασφαλές μείγμα βοτάνων για αυτό και δεν χρειάζεται συνταγή γιατρού.

Πώς επιλέγουμε και αξιολογούμε ανδρικά προϊόντα Επιμήκυνσης Πέους

Παρόλο που οι περισσότεροι άνδρες θέλουν απεγνωσμένα να βελτιώσουν την απόδοσή τους, πάντα υπάρχει ένας βαθμός επικινδυνότητας στη χρήση και την αγορά προϊόντων στην βιομηχανία σεξουαλικών βοηθημάτων.
Για αυτόν τον λόγο η διαδικασία αξιολόγησης θα πρέπει να είναι μία από τις αυστηρότερες που υπάρχουν όταν επιλέγουμε προϊόντα προσεκτικά, η πολιτική επιλογής έχει ως βάση τους παρακάτω παράγοντες.
ασφάλεια

Ασφάλεια – Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι οποιοδήποτε προϊόν προορίζεται για αξιολόγηση στην ιστοσελίδα μας θα πρέπει να έχει ελεγχθεί αυστηρά προτού κυκλοφορήσει. Δεν μιλάμε απλώς για τα βασικά, είτε τα επίσημα τεστ- εάν παρατηρήσουμε ότι πολλοί πελάτες έχουν δεχτεί δυσάρεστα αποτελέσματα από τη χρήση των προϊόντων, αυτό υποδηλώνει πως το προϊόν δεν είναι ασφαλές, και δεν ταιριάζει στην ιστοσελίδα μας.εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100%
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων – Ρίξτε μία ματιά στα περισσότερα προϊόντα τα οποία αξιολογούμε στην ιστοσελίδα μας και θα παρατηρήσετε ένα πράγμα, τα περισσότερα συνοδεύονται από την ελκυστική πρόταση εγγύησης επιστροφής χρημάτων. Αυτό είναι βασικό για εμάς και στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων εμείς θα επιλέξουμε προϊόντα τα οποία περιλαμβάνουν τέτοιο προνόμιο. Αυτό δεν γίνεται μόνο για να σώσουμε την τσέπη σας, αλλά επίσης να σας επιτρέψουμε να δοκιμάσετε ένα προϊόν με αυτοπεποίθηση.
ιατρική υποστήριξηΙατρική υποστήριξη – Κατά την άποψη μας τίποτα δεν είναι πιο πάνω από την επιστήμη, και για αυτό οποιοδήποτε προϊόν που αξιολογείται στην σελίδα μας, πρέπει να έχει τουλάχιστον κάποιο είδος ιατρικού στοιχείου που υποδηλώνει ότι κάνει για σας. Εάν δεν έχει τίποτα, τότε δεν έχει καμία βάση και δεν αξίζει να έχει θέση στην σελίδα μας.

 Πόσο δραστικά είναι τα χάπια μεγέθυνσης πέους;

Η δραματική και γρήγορη αλλαγή δεν είναι ιδιομορφία των φυτικών σκευασμάτων και τα οφέλη που κερδίζουμε μπορεί να ποικίλουν από τον έναν χρήστη στον άλλον. Μερικοί ελεγχόμενοι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την δραστικότητα των χαπιών – τα ακόλουθα είναι σημαντικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν να έχετε πιο δυνατά και ευδιάκριτα αποτελέσματα:

 • Διατηρήστε ένα υγιές βάρος και σωστές διαιτητικές συνήθειες. Βάρος πάνω από το κανονικό και παχυντικά γεύματα μπορεί να εμποδίσουν την ικανότητα του σώματος να απορροφήσει και να μεταβολίσει τα βότανα.
 • Να έχετε έναν δραστήριο τρόπο ζωής και να γυμνάζεστε τακτικά για καλύτερη καρδιοαγγειακή υγεία και για να βοηθήσετε το σώμα σας να αξιοποιήσει τα ενεργά συστατικά πιο αποτελεσματικά.
 • Ελαττώστε ή ακόμα καλύτερα κόψτε το κάπνισμα και την έντονη κατανάλωση αλκοόλ.
 • Κοιμηθείτε αρκετά ούτως ώστε να επιστρέψετε στο σώμα σας να αναζωογονηθεί και να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες του.

Τι αποτελέσματα να περιμένω από τα Χάπια Επιμήκυνσης Πέους;καλύτερο σεξ

Πολλοί άνδρες αναφέρουν μία από τις παρακάτω βελτιώσεις: Μεγαλύτερη διάρκεια, πιο έντονους οργασμούς, δυνατότερη σεξουαλική ζωή, μεγαλύτερος όγκος σπέρματος και γρηγορότερη ανάκαμψη ανάμεσα στους οργασμούς, στύσεις δυνατότερες με μεγαλύτερη διάρκεια και μεγαλύτερο πέος.
Η ακόλουθη είναι μία λίστα με ρεαλιστικά αποτελέσματα που μπορούν να έχουν οι άνδρες οι οποίοι λαμβάνουν αυτά τα χάπια:

 • Αυξημένη σεξουαλική αντοχή και λίμπιντο…άρα και μια καλύτερη ποιότητα ζωής!
 • Αύξηση του μήκους στο πέος (συνήθως 5-7 εκατοστά κατά μέσο όρο)
 • Αύξηση της περιφέρειας του πέους (μέχρι και 25%)
 • Περισσότερο έντονους οργασμούς: Πιο έντονοι οργασμοί, Χάρις στις πιο ολοκληρωμένες εκσπερματώσεις, η σεξουαλική σας ζωή αυξάνεται.
 • Βελτίωση της ροής των ούρων
 • Μεγαλύτερες και πιο σταθερές στύσεις: Αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων άρα και σκληρότερες στύσεις
 • Θεραπεία της ανικανότητας: Ξεπεράστε τις στυτικές δυσκολίες, απολαύστε καλύτερη ψυχική κυκλοφοριακή υγεία και αντιμετωπίστε φυσικά τη στυτική δυσλειτουργία.
 • Αύξηση της παραγωγής σπέρματος. Το σώμα σας θα παράγει υγιές σπέρμα!
 • Συνολική βελτίωση στη σεξουαλική λειτουργία: Ανεβασμένη λίμπιντο, Τα φυσικά αφροδισιακά βότανα ανεβάζουν την σεξουαλική σας επιθυμία.
 • Σταματάει την πρόωρη εκσπερμάτωση θα μπορείτε να διαρκείται για όσο χρειάζεται για να ικανοποιήσετε την σύντροφο σας.

Πότε το πέος μου θα αρχίσει να επιμηκύνετε;

Σε 1-4 εβδομάδες
Σε μερικές εβδομάδες η πλέον αξιοσημείωτη μεταβολή θα είναι αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας και της αντοχής.
Σε 4-8 εβδομάδες
Μετά από ένα με δύο μήνες, θα δείτε μια αλλαγή στο μήκος του πέους σας και θα παρατηρήσετε ένα παχύτερο πέος. Θα εκπλαγείτε με το πέος σας ακόμα και χωρίς στύση.
Σε 9+ εβδομάδες
Όταν έχετε στύση θα δείτε μια τεράστια αλλαγή όχι μόνο στο μέγεθος, αλλά το πέος σας θα είναι πιο σκληρό από ό,τι έχετε ονειρευτεί ποτέ!

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της Επιμήκυνσης Πέους;

Για πάντα. Σε αντίθεση με ορισμένες κρέμες και αντλίες, τα αποτελέσματα των Χαπιών είναι αισθητά και μόνιμα. Αν μεγαλώσει 7 εκατοστά το πέος σας σε μήκος κατά τη διάρκεια της θεραπείας, τότε πάντα θα είναι 7 εκατοστά μεγαλύτερο! Τα αποτελέσματά δεν φεύγουν με την πάροδο του χρόνου.


Για αγορές από Ελλάδα Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE20 για έκπτωση 20% Πατήστε εδώ για να αγοράσετε τα καλύτερα Χάπια Επιμήκυνσης Πέους της αγοράς Εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.
Τα Χάπια επιμήκυνσης Πέους SizegainPlus είναι τα μόνα που έχουν πάρει Έγκριση από τον Ε.Ο.Φ. με αριθμό έγκρισης 64954/27.07.2013


Είναι τα χάπια σε υγρή μορφή πιο ισχυρά από τις κάψουλες ή τις ταμπλέτες;

Μέχρι σήμερα δεν έχουμε βρει αξιόπιστα στοιχεία ότι η τεχνολογία υγρής μορφής των προϊόντων που χρησιμοποιούνται στην βελτίωση της αντρικής απόδοσης τα κάνει πιο αποτελεσματικά. Στην πραγματικότητα, έχουμε παρατηρήσει ότι η υγρή μορφή , σε μερικές περιπτώσεις είναι λιγότερο αποτελεσματική. Ο έλεγχος αποκάλυψε ότι το βασικό υγρό που χρησιμοποιείται σε αυτά τα χάπια είναι λάδι από σπόρο σουσαμιού. Είναι περισσότερο εμπορικό τέχνασμα παρά πρακτική επιστημονική εφαρμογή. Το λάδι από σπόρο σουσαμιού καταλαμβάνει μεγάλο χώρο μέσα στην κάψουλα – χώρος που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για επιπλέον συστατικά. Έτσι ένα υγρό χάπι χάνει περισσότερες από τις μισές του δυνατότητες επειδή η μισή κάψουλα καταλαμβάνεται από άχρηστο λάδι από σπόρο σουσαμιού.

Πόσο μέγεθος μπορώ να κερδίσω;μέγεθος του πέους

Είναι δύσκολο να πούμε με σιγουριά πόσο μέγεθος θα προσθέσετε. Μερικοί άνδρες προσθέτουν αρκετό ενώ μερικοί άλλοι λιγότερο. Για να το θέσω διαφορετικά, σίγουρα θα δείτε διαφορά με την χρήση κορυφαίων προϊόν και μετά από χρήση λίγων μηνών. Αυτό σας το εγγυόμαστε.
Κανένα χάπι ή κρέμα δεν μπορεί να προσθέσει 2 εκατοστά σε 30 ημέρες. Είναι κάτι εξίσου παράλογο με το να χάσετε 15 κιλά σε έναν μήνα. Μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση θα ήταν να κάνετε υπομονή για 90 ημέρες. Αυτός είναι ο σωστός χρόνος για να προσέξετε αρχικά κάποια διαφορά. Πολλοί άνδρες βλέπουν αποτελέσματα νωρίτερα, ενώ για άλλους παίρνει περισσότερο, αλλά οι 90 ημέρες είναι ένα λογικό χρονικό διάστημα.

Που παρασκευάζονται τα χάπια SizegainPlus;

Τα χάπια SizegainPlus παρασκευάζονται σε εγκαταστάσεις που έχουν εγκριθεί από τον FDA (Αμερικάνικη διοίκηση ελέγχου τροφίμων και φαρμάκων).
Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα των SizegainPlus!

Ποια είναι η ημερήσια δόση;

Ένα χάπι την ημέρα. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα τριάντα λεπτά πριν τη σεξουαλική δραστηριότητα για αυξημένη αντοχή και ποιο δυνατούς οργασμούς.

Πόσο κοστίζουν τα χάπια επιμήκυνσης πέους;

Εάν αγοράσετε μόνο μια συσκευασία (θεραπεία επιμήκυνσης πέους για 1 μήνα) θα σας κοστίσει περίπου 44,95 ευρώ το ένα κουτί χάπια.κόστος
Ανάλογα με την ποσότητα που θα παραγγείλετε η τιμή αλλάζει, δηλαδή από 22,40 ευρώ η μία συσκευασία (αν παραγγείλετε θεραπεία για 12 μήνες) μέχρι και 44,95 ευρώ (αν παραγγείλετε 1 θεραπεία για 1 μήνα).
Συνιστάται να αγοράσετε χάπια τουλάχιστον για πέντε η έξη μήνες έτσι ώστε να τα πάρετε σε καλύτερη τιμή.
*Κάθε συσκευασία περιέχει 30 χάπια άρα προμήθεια ενός μήνα.
Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τον κωδικό έκπτωσης GREECE20 που ισχύσει για αγορές που γίνονται από Ελλάδα


Για αγορές από Ελλάδα Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE20 για έκπτωση 20% Πατήστε εδώ για να αγοράσετε τα καλύτερα Χάπια Επιμήκυνσης Πέους της αγοράς Εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.
Τα Χάπια επιμήκυνσης Πέους SizegainPlus είναι τα μόνα που έχουν πάρει Έγκριση από τον Ε.Ο.Φ. με αριθμό έγκρισης 64954/27.07.2013


Έχω δοκιμάσει τόσα χάπια αλλά δεν έχει γίνει τίποτα. Γιατί;

Πολλές από τις εταιρείες κατασκευής χαπιών ανήκουν και λειτουργούν από εταιρείες μάρκετινγκ που σκοπό έχουν μόνο να πουλήσουν το προϊόν και όχι να το κατασκευάσουν σωστά και αποτελεσματικά. Ακόμα χειρότερα, δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου τι χάπια είναι αυτά. Δεν φταίτε εσείς φυσικά. Απλά σας είπαν ψέματα.

Μήπως η εγχείρηση στο πέος είναι καλύτερη από τα χάπια;

Όχι, όχι, όχι. Είπα αρκετά όχι; Η εγχείρηση στο πέος είναι από τα πιο τρομακτικά πράγματα στον κόσμο. Ο πόνος, οι ουλές, το τραύμα.. Σίγουρα μερικοί πρόσθεσαν μήκος αλλά πολλοί άλλοι παραμορφώθηκαν, Κυριολεκτικά. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να υποβληθείτε σε εγχείρηση στο πέος πια, αφού υπάρχουν συμπληρώματα που μπορούν να σας δώσουν μήκος χωρίς το νυστέρι. Δεν υποστηρίζουμε την εγχείρηση στο πέος όπως και κανένας άλλος πιστευτώ. Προσπεράστε την ιδέα.

Χρειάζομαι Χάπια Επιμήκυνσης Πέους;

Αν και οι περισσότεροι άνδρες είναι γενικά ευχαριστημένοι με το μέγεθος τους πέους τους, υπάρχουν και πολλοί άλλοι που έχουν προβλήματα στύσης και παίρνουν χάπια για το πέος τακτικά. Οι γυναίκες δεν θα το παραδεχτούν αλλά η αλήθεια είναι ότι ένα μεγαλύτερο πέος δείχνει μεγαλύτερη αρρενωπότητα και μια μεγαλύτερη ικανότητα να ικανοποιήσετε πλήρως τις γυναίκες. Φυσικά μπορεί το σεξ να είναι πολύ καλό και με μικρότερο πέος αλλά το να έχετε μεγαλύτερο θα σας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και πολλά πλεονεκτήματα.
Φυσικά η αύξηση του πέους σας δεν χρειάζεται να είναι υπερβολική, αλλά η αύξηση της αυτοπεποίθησης σας θα είναι μεγάλη σε σχέση με την αύξηση του πέους σας. Το σεξ έχει να κάνει πολύ με την αυτοπεποίθηση. Γνωρίζοντας ότι είστε ευχαριστημένοι με το μέγεθος και την σκληρότητα, θα εκμεταλλεύεστε πλήρως τις δυνατότητες σας στο κρεβάτι και θα μπορείτε να πειραματίζεστε με άλλες στάσεις και τεχνικές στο σεξ που θα μπορούν να πάνε την σεξουαλική σας εμπειρία και ικανοποίηση στο επόμενο επίπεδο.

Το μέγεθος του Πέους τελικά μετράει;μέγεθος του πέους

Πάνω από το 80% των γυναικών που ερωτήθηκαν σε μια έρευνα για το σεξ ( Sun Media’s Great Female Survey) είπαν ότι το μέγεθος μετράει. Η έρευνα ρώτησε 1.123 γυναίκες άνω των 18, και το 84% είπε ότι το μέγεθος του πέους σε έναν άντρα μετράει πολύ.

Πόσος χρόνος χρειάζεται αυτό το χάπι για να δράσει;

Αν και υπάρχουν πολλές απόψεις, η αγωγή τείνει να ενεργεί περίπου 30 με 60 λεπτά μετά την λήψη. Γενικά όλα τα φυτικά χάπια επιμήκυνσης πέους κάνουν πάνω από 2 με 3 εβδομάδες να δείξουν τα αρχικά τους αποτελέσματα, αφού η δραστηριότητά τους είναι λιγότερο αποτελεσματική.

Είναι εγγυημένο ότι θα δουλέψουν αυτά τα χάπια;

Πολύ λίγες εταιρείες θα σας εγγυηθούν ότι τα χάπια τους θα δουλέψουν, αλλά υπάρχουν και μερικές που το κάνουν. Για παράδειγμα, η Sizegainplus, σας δίνει εγγύηση για μέχρι και 60 ημέρες από την παραγγελία. Αν δεν έχετε αποτέλεσμα μπορείτε να επιστρέψετε τα χάπια και την συσκευασία και να πάρετε ολόκληρη αποζημίωση. Δεν έχουν αποτέλεσμα όλα τα χάπια για το πέος και υπάρχουν και πολλές απάτες. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν παραγγέλνετε από συγκεκριμένες εταιρείες.

Υπάρχει εγγύηση;

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων.Αν διαβάσετε τα ψιλά γράμματα που είναι..κάτω από τους τόνους άχρηστων πληροφοριών, θα δείτε ότι οι περισσότερες εταιρείες δεν θα σας επιστρέψουν το πλήρες ποσό. Στις περισσότερες περιπτώσεις μόνο το 50% της αρχικής τιμής και αφαιρώντας το κόστος των μεταφορικών. Εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι με τα SizeGainPlus θα πάρετε πίσω το 100% των χρημάτων σας!
Εάν δεν παρατηρήσετε διαφορά σε 60 ημέρες και δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, μπορείτε να επιστρέψετε τα χάπια εντός 2 μηνών από την ημερομηνία που τα παραλάβατε και θα λάβετε 100% επιστροφή χρημάτων συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών. Χωρίς ερωτήσεις και ενοχλητικά έντυπα για συμπλήρωση.
*Σημαντικό: Θα πρέπει να επιστραφούν όλες οι συσκευασίες που αγοράσατε. Μόνο 2 συσκευασίες μπορούν να είναι άδειες (θεραπεία επιμήκυνσης πέους για 2 μήνες).
Μην ανοίξετε ή αφαιρέστε το αυτοκόλλητο από τις αχρησιμοποίητες συσκευασίες).

Έχεις κάποια από αυτά τα ενοχλητικά σεξουαλικά προβλήματα;

• Μη ικανοποιητική στύση…Δεν μπορείς ή δυσκολεύεσαι να Διεισδύσεις;
• Δεν μπορείτε να διατηρήσετε την στύση σας;
• Χαμηλό σεξουαλικού ενδιαφέρον…λόγω ανασφάλειας;
• Εκσπερματώνετε πριν έρθει η σύντροφο σας σε Οργασμό;
• Δεν είστε σε θέση να ικανοποιήσετε την σύντροφο σας με τον τρόπο που θέλει;
• Είστε απόλυτα ικανοποιημένος με το μέγεθος του πέους σας;
Αν διαβάζετε αυτό το κείμενο θέλετε πιθανώς περισσότερο μήκος η και πάχος – πρόσφατη έρευνα ανδρών έδειξε ότι το 94% θα ήθελε ένα μεγαλύτερο πέος.
Το 100% φυτικό χάπι επιμήκυνσης πέους SizeGainPlus είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Ενώ έχει και πολλά άλλα πλεονεκτήματα.
Δεν έχει καμία απολύτως παρενέργεια: Περιέχει μόνο Φυσικά – φυτικά συστατικά που προωθούν της γενική υγεία.
Πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει το SizeGainPlus κάτι που αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά του.
Προσιτή τιμή: Επειδή το SizeGainPlus είναι προσιτό, αυτό είναι που το καθιστά ως το πιο δημοφιλές χάπι επιμήκυνσης πέους. Και γιατί όχι; Τα χάπια επιμήκυνσης πέους δεν θα πρέπει να είναι μια ακριβή πρόταση.
Χωρίς συνταγή Ιατρού: Δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε γιατρό και να πάρετε συνταγή. To SizeGainPlus είναι ασφαλές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και όταν υπάρχουν χρόνιες ασθένειες όπως ο διαβήτης και η καρδιακή ανεπάρκεια.
Δεν χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση.
Το SizeGainPlus είναι σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλή και ασφαλή προϊόντα στην αγορά.


Για αγορές από Ελλάδα Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE20 για έκπτωση 20% Πατήστε εδώ για να αγοράσετε τα καλύτερα Χάπια Επιμήκυνσης Πέους της αγοράς Εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.
Τα Χάπια επιμήκυνσης Πέους SizegainPlus είναι τα μόνα που έχουν πάρει Έγκριση από τον Ε.Ο.Φ. με αριθμό έγκρισης 64954/27.07.2013


Τρόποι πληρωμής

Η ασφάλεια της αγοράς μέσω ίντερνετ είναι παραπάνω από έμπιστη και απόλυτα εγγυημένη. Οι αγορές γίνονται με μεγάλη ασφάλεια, τα στοιχεία σας είναι απόλυτα ασφαλή καθώς η εταιρεία χρησιμοποιεί μεθόδους υψίστης ασφαλείας.
Η παραγγελία μπορεί να γίνει με την πιστωτική, με την χρεωστική (χρεωστικές κάρτες είναι οι κάρτες που χρησιμοποιούμε όλοι μας για την ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ) ή και με μια προπληρωμένη κάρτα, καθώς και με αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παράδοση).


Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την Επιμήκυνση Πέους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


 

52 thoughts on “Χάπια

 1. Τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να γίνονται αισθητά μετά τους 2 πρώτους μήνες. Τα μέγιστα αποτελέσματα επιτυγχάνονται στους 6 μήνες.

 2. στην Ελλάδα δυστυχώς είμαστε λίγο πίσω σε αυτό το θέμα. τα συγκεκριμένα χάπια αύξησης πέους κυκλοφορούν στην Ευρώπη πολλά χρόνια και τα χρησιμοποιούν πολλοί άνδρες. και τα προτείνουν πολλοί γιατροί

 3. υπάρχουν πολλά χάπια στην αγορά, εκατοντάδες θα έλεγα!
  τα sizegainplus σου προσφέρουν μια σιγουριά γιατί έχουν πάρει έγκριση από τον Ε.Ο.Φ.

 4. τα χάπια μεγέθυνσης πέους θα με βοηθήσουν και στην στυτική δυσλειτουργία?
  από την στιγμή που αυξάνουν την ροή του αίματος στο πέος…

 5. Όχι. Tα Sizegainplus είναι τα μόνα με έγκριση από τον Ε.Ο.Φ. και πάρα πολλές διακρίσεις παγκοσμίως!
  Μην διακινδυνεύετε την υγεία σας με επικίνδυνα σκευάσματα.

 6. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος η συνδυασμος χωρίς
  παρενέργειες για να έχεις το μέγιστο αποτέλεσμα στην επιμήκυνση πέους ? Ευχαριστώ !

Σχολιάστε